2240919 Sticky Marketing content 20 06 Overzicht[69]
Inspiratie

On Demand trainingen voor Emerce Academy 

On Demand trainingen voor Emerce Academy 

Bij Sticky Marketing zijn we altijd bezig met de nieuwste trends en technologieën in de marketingwereld. Daarom zijn we enorm trots om aan te kondigen dat we gevraagd zijn door Emerce om twee On Demand trainingen te ontwikkelen voor hun nieuwe cutting-edge programma. 

Emerce On Demand Programma: innovatief en relevant 

Emerce staat voor relevantie, actualiteit en journalistieke kwaliteit. De Emerce Academy koppelt de beste docenten uit de industrie aan managers en marketeers die nieuwe technologieën en businessmodellen willen vertalen naar hun eigen praktijk. Met een breed scala aan praktijkgerichte trainingen biedt Emerce voor elke e-business professional een passende cursus,. 

Onze nieuwe trainingen: Canva & Design en Video & de kracht van AI 

Afgelopen week hebben wij twee trainingen opgenomen die binnenkort beschikbaar zullen zijn binnen het Emerce aanbod. De eerste training richt zich op Canva & Design, waar we dieper ingaan op hoe je met deze krachtige tool prachtige ontwerpen kunt maken, zelfs zonder grafische achtergrond. De tweede training behandelt Video & de Kracht van AI, waarin we laten zien hoe AI de manier waarop we video’s maken en gebruiken revolutioneert. En hoe je met je eigen VideoTwin super innovatief en effectief te werk kan gaan. 

Deze foto's geven een kijkje achter de schermen van de 'making off' in de studio van Emerce in Haarlem. Het was een superleuke ervaring!

Blijf ons volgen voor meer updates over de lancering van deze trainingen. Ook een training op maat voor jouw bedrijf?! Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

2240919 Sticky Marketing content 20 06 Facebook LinkedIn[47]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons