Inspiratie

Nieuwe samenwerking Bröcker Media  

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe jaar, betekent nieuwe plannen smeden! 

Een nieuw jaar betekent tijd om weer even met een frisse blik naar onze plannen en soms ietwat wilde ideeën te kijken. Even tijd voor reflectie dus en daarnaast tijd om nieuwe plannen te smeden en daar horen nieuwe samenwerkingen natuurlijk ook bij! Vanuit een workshop die wij vorig jaar hebben gegeven, werden we benaderd door één van de deelnemers. Vorig jaar hebben we al even uitgebreid de koppen bij elkaar gestoken over de eventuele mogelijkheden. En daar hebben we direct dit jaar meer handen en voeten aan gegeven.  

Bröcker Media heeft een platform op het gebied van AI en zijn doelgroep heeft soms bredere vraagstukken die naast AI over marketing gaan. En yes daar willen wij uiteraard heel graag bij helpen. 

Samen hebben we afgelopen week gebroed op deze samenwerking en hoe we dit dan gaan aanbieden richting zijn klanten. En wat is er dan leuker dan dat er in diezelfde week al direct een toffe eerste opdracht uit is gekomen! Yeahhhhhhh, daar worden wij dus blij van! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons