Inspiratie

Nieuwe partnership met Bickery Food Group 

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe partnership met Bickery Food Group 

Bij Sticky Marketing houden wij van lange termijn relaties. Om samen te bouwen aan iets moois, waar iedereen blij van wordt! Groei op een mooie manier met elkaar. Iets waardevols, iets blijvends. Voor nu én voor de toekomst. 

Hoe vind je een partner die bij je past? 

Soms gebeuren er dingen met een reden. Dat klinkt nou heel zweverig en alhoewel we bij Sticky Marketing lekker nuchter met onze beentjes op de grond staan, bleef dit toch niet onopgemerkt. Ons restte dan ook maar 1 ding: contact zoeken met de Bickery Food Group! 

Solan De Cabras & Sticky Marketing 

Onze Lotte werd op haar 40ste verjaardag verrast door een grote club vriendinnen. Samen op een boot, lekker borrelen, plonzen en eten.  

Wij gaan natuurlijk “aan” bij alles wat onze huisstijlkleuren heeft en zo ook bij het flesje water wat één van de dames mee had aan boord. Ja, je raadt het al: een supermooi roze flesje van Solan De Cabras! 

Wij hebben het al vaker gehad over hoe wij ook ons steentje bij kunnen dragen aan de wereld. En ook dat is niet “goed-doenerig of zweverig” bedoeld. Maar wel gemeend. We schrijven ons dan ook graag in voor collectes lopen voor KWF of de nierstichting, gratis geven van marketingactiviteiten, sponsorevents en dat soort dingen. En toen was daar uit onverwachte hoek het mooie roze flesje. Met als gekoppelde goede doel: Pink Ribbon. 

Wij gingen direct “aan”! Na snel te schakelen met Shella Blancaflor en Simone Jansen van de Bickery Food Group zijn we een partnership gestart. En wat zijn we daar blij mee! 

Want hoe tof is het als je zo’n goed doel kunt sponsoren en onder de aandacht kunt brengen? Tja, we hadden natuurlijk ook zelf een flesje kunnen laten maken. Maar ja, deze prachtige exemplaren koppelen we heel graag aan ons eigen merk. 

Je zult bij ons dus niet meer op een workshop komen, zonder deze mooi flesjes te aanschouwen! 

Dusssss: wij zijn enorm blij met deze samenwerking!  

Meer weten over waar wij voor staan? Check dan even de over ons pagina. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons