Inspiratie

Nieuwe klant: UniKidz 

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: UniKidz 

Ons moederhart ging direct sneller kloppen toen wij werden gevraagd om mee te denken bij de wervingscampagne voor UniKidz. De deadline was kort, maar we hebben alles op alles gezet om binnen 2 dagen een voorstel te doen. En wat zijn we blij dat we snel tot een overeenkomst zijn gekomen. We zijn supertrots om mee te mogen denken en werken aan deze gave online campagnes. Niet alleen als moeders, maar ook als digitale marketeers. 

Strategische kick-off workshop 

We waren al zeer enthousiast geworden van alle input die we hadden ontvangen van Herbert van Hoogdalem. Maar tijdens de strategische kick-off sessie met de founder van UniKidz kregen we werkelijk kippenvel. Svetlana Lalic spreekt vanuit haar hart en heeft zo’n puur, eerlijk en intens beeld van hoe kinderen zouden moeten opgroeien. Met haar organisatie UniKidz zet zij elke dag alles op alles om kinderen te bieden wat zij nodig hebben. Prachtig.  

UniKidz is zo’n gaaf initiatief en de propositie: UniKidz, doet wat ouders ook zouden doen slaat hiermee precies de spijker op de kop. Kippenvel. Echt kippenvel. Want iedereen wil toch (moeder of geen moeder) dat kinderen hun eigen pad kunnen bewandelen? Zonder dat dit wordt gestuurd door maatschappelijke normen & waarden en verwachtingen? Kinderopvang gaat veel verder dan dat de naam impliceert. Bij UniKidz mogen kinderen zichzelf zijn & reiken zij ze alles aan zodat ze hun eigen ontdekkingsreis in oprechte verbinding met de wereld kunnen maken. UniKidz doet wat ouders ook zouden doen.  

UniKidz werkt met mensen die barsten van het talent, waardoor zij in staat zijn om kinderen alles aan te reiken wat zij nodig hebben voor een onbevangen ontdekkingsreis. Geen standaard pedagoog maar echte creatieven. UniKidz werkt bijvoorbeeld met topkoks, boksers, acteurs of musicalsterren die ook talent hebben voor kinderopvang. 

Opdracht aan Sticky Marketing 

UniKidz groeit snel, de meerwaarde is dan ook overduidelijk. Maar om de kinderen te kunnen geven wat zij nodig hebben, heeft UniKidz mensen nodig. Goede mensen. Gedreven door passie en talent. Aan ons de vraag om de wervingscampagne online vorm te geven. Wij hebben een Social Media Strategie gemaakt die we vervolgens zullen uitrollen. Met een hecht team zullen we er samen alles aan doen om nieuwe mensen aan te trekken. 

Benieuwd naar dit hartverwarmende concept? Neem dan even een kijkje op hun website.

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons