2231254 Sticky Marketing   content 12 09 2023 Nieuws
Inspiratie

Nieuwe klant: Socho IT 

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Socho IT 

Wat leuk dat we Socho IT toch in onze armen mogen sluiten! Haha, hoezo toch? Anderhalf jaar geleden zijn we voor het eerst al met elkaar in contact gekomen en hebben we een voorstel uitgebracht, toen is het er helaas niet van gekomen. Des te leuker was het toen we een aantal maanden geleden opnieuw werden benaderd! Soms is het de tijd gewoon nog niet, maar hoe tof dat we nu toch lekker aan de slag gaan met elkaar! Dubbelblij! 

We roepen het wel vaker: we vinden een klik met de klant bijna net zo belangrijk als de uitdaging van de opdracht zelf. Nou, dat zit bij Socho wel snor. Een warm bad! Wat een fijne, warme, professionele maar ook uiterst grappige club mensen.  

Over Socho IT 

Socho IT is al meer dan 20 jaar specialist in de uitgeversbranche. Ze bieden software voor administratieve processen van uitgeverijen. En daarbij streven ze vooral naar een lange termijn relatie met hun klanten. En die betrokkenheid voel je dus direct. Vandaar die goede klik!  

Hun werkwijze is als volgt:  

Met onze pragmatische en persoonlijke benadering nemen we je mee in de mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Samen zoomen we in op jouw administratieve processen.​ Door jouw dagelijkse praktijk te combineren met onze jarenlange ervaring zorgen we voor gemak, overzicht en versnelling. ​ 

Opdracht aan Sticky Marketing 

Wij gaan Socho IT helpen met enerzijds haar naamsbekendheid en vindbaarheid, anderzijds met leadgeneratie. Om dit succesvol te doen zijn we gestart met een strategische kick-off sessie waar bij we onder andere naar de Golden Circle, USP’s, concurrenten en doelgroepen hebben gekeken. Ook hebben we een uitgebreide website-analyse gedaan om te kijken waar er op dit moment nog gaps zijn. Vanuit hier gaan we dan SEO optimaliseren, organische content verzorgen en sponsored campagnes op specifieke doelgroepen draaien. Kortom: een mooie marketingmix om de gewenste doelen samen te gaan behalen. 

Streef jij ook lange termijn relaties na, hou je van een grapje en heb je toevallig hulp nodig bij je marketing? Laat het ons dan even weten, wellicht hebben we ook een goede klik! 

2231254 Sticky Marketing   content 12 09 2023 LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons