Sticky Nieuws 20 06
Inspiratie

Nieuwe klant: SIGN

Nieuwe klant: SIGN

SIGN staat voor Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland. Zij vroegen ons mee te denken over een innovatief concept op gebied van voeding. Ja, hier gingen wij bij Sticky Marketing natuurlijk helemaal op aan. Er valt nog zo ontzettend veel te winnen op het gebied van voeding & levensstijl.

Over SIGN

SIGN jaagt innovaties aan die bijdragen aan een gezonde woon-, werk en leefomgeving. Zij hebben als missie om bedrijven te inspireren en in beweging te krijgen. Om dit te bereiken ontwikkelen ze krachtige vernieuwingsperspectieven en organiseren ze pilots om de innovaties in de praktijk te toetsen en met marktpartijen op te schalen.

Onze rol vanuit Sticky Marketing

Wij kregen de vraag van Dewi Hartkamp om mee te denken hoe we gezonde tussendoortjes meer bekendheid kunnen geven. Omdat we tegenwoordig maar liefst 7-8 eetmomenten hebben, die veelal ook buitenshuis plaatsvinden, is het belangrijk tussendoortjes gezonder te maken. Om die reden heeft Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland in samenwerking met #AdvancedConceptDesign studenten van de TU Delft een aantal inspirerende concepten bedacht voor ‘gezonde koelkasten’.
 
In Europa bestaan ​​er al een aantal van deze innovatieve slimme koelkastconcepten met ultraverse producten – zoals Healthy Fridge. Deze zie je helaas nog beperkt. Zelfs op de meest logische locaties zoals high-end kantoren, professionele sportopleidingen en ziekenhuizen is het nog geen vast onderdeel van het assortiment.
 
In Nederland associëren consumenten snacken vaak met ongezonde tussendoortjes, dat kan anders, dat kan beter. Wij hebben de campagne #doeheteensanders in het leven gebracht en daarmee willen wij deze verandering stimuleren.

Wil jij als bedrijf ook meer bekendheid en zichtbaarheid stimuleren? Bel ons gerust!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons