Inspiratie

Nieuwe klant Sane Corpus

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant Sane Corpus

Tijd voor balans, tijd voor verbinding met jezelf en tijd voor hoop! Dat is in het kort het gevoel wat wij hadden na de eerste kennismaking met Sane Corpus. 

Gaby & Burton, twee heren die echt gaan voor die menselijke verbeterslag.  

Over Sane Corpus 

Sane Corpus gelooft erin dat jij je als mens optimaal gaat voelen als jij je bewust wordt van je lichaam. Zij gunnen iedereen vreugde en gezondheid in elke levensfase. Met hun bewezen aanpak delen zij hun kennis & kunde. Zij leren jouw lichaam samenwerken voor optimale balans van mind, body & soul. Om deze kennis & kunde op een toegankelijke wijze met jou te delen, ontwikkelen zij een app en een platform die jij kunt gebruiken voor persoonlijke groei. Ook als de reguliere medische wereld geen oplossing voor jou weet. Er is echt meer mogelijk dan je denkt.  

Bewustwording en verbinding met jezelf staan centraal in hun behandelingen en oefeningen. In hun sportschool in Weesp hebben ze al vele mensen geholpen om te genezen en alles uit het leven te halen wat erin zit. Supermooi & bijzonder! 

De opdracht aan Sticky Marketing 

Toen wij werden benaderd door Wessel Verhoeff van Buzzel om samen met een gaaf team van experts dit mooie initiatief te gaan vormgeven en in de markt te zetten, waren we direct enthousiast. Onze eigen eerste kennismaking was namelijk ook al vrij bijzonder en intens.  

Vanuit Sticky zijn wij aan de slag gegaan met de heren om het exacte verhaal boven tafel te krijgen, wat brengen ze nou eigenlijk precies teweeg? Een mooi proces om met deze bijzondere mensen te mogen doen. Het bruist echt! 

Vanuit het verhaal hebben we de eerste primaire buyer persona’s bepaald. Samen hebben we de gemene delers geformuleerd en de uitdagingen en behoeften verzameld. Vervolgens zijn we natuurlijk met de mensen in gesprek gegaan. Door middel van diepgaande interviews hebben we exact de behoeftes boven tafel weten te krijgen. En nu zijn we druk bezig met het uitwerken van de inzichten in een praktisch, spot-on marketingplan. 

Benieuwd? Dat snappen we! We houden je op de hoogte! 

Heb jij ook een gaaf bedrijfsplan en wil je dit op een snelle en gave manier in de markt zetten & kun je wel wat marketingpower gebruiken? Bel ons dan even, we helpen je graag met een succesvolle lancering.  

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons