Inspiratie

Nieuwe klant: Rivertex Technical Fabrics Group

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Rivertex Technical Fabrics Group

Wiehoeeeee! Een nieuwe klant aankondigen vinden we natuurlijk altijd een feestje. Maar deze klant is echt best wel stoer!

Over Rivertex

Rivertex Technical Fabrics Group is opgericht in 1980. Een prachtig familiebedrijf dat maar blijft voortbloeien. Zij staan echt voor het ‘anders denken’, het out of the box produceren van technische weefsels om hun klanten te kunnen laten groeien op een duurzame manier.

Het oorspronkelijke doel van Rivertex was om hoogwaardige technische weefsels te ontwikkelen en produceren voor een brede doelgroep. Nou, dat is wel gelukt! Al snel groeide zij uit tot een toonaangevende leverancier van gecoate en gelamineerde technische weefsels en films op een global scale.

Wat je dan precies kunt met die technische weefsels? Ja, dat is nu precies wat deze klant zo stoer maakt. Met deze weefsels worden bijvoorbeeld reddingsvesten, reddingsvlotten, droogpakken, duikvesten, kogelwerende vesten, medische matrassen gemaakt. Ja, de lijst is lang, maar you get the picture right?! Gaaf he? Met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koningrijk en China hebben zij een brede voorraad en snelle levering van producten over de hele wereld. Dus heb jij recent bijvoorbeeld nog gedoken of ben je werkzaam bij de politie? De kans is zeer groot dat de producten die je gebruikt, geproduceerd zijn met deze weefsels en films.

Wat maakt Rivertex uniek?

Tijdens de kick-off sessie hebben we onder meer ingezoomd op de onderscheidende elementen van Rivertex. En dat zijn er nogal wat. Echt gaaf om te horen hoe zij zich onderscheiden en wat voor meerwaarde dit heeft voor hun klanten. Met meer dan 140 jaar ervaring in het vak, weten zij namelijk wel waar ze het over hebben. Zij geven bedrijven echt advies op maat en zijn hierbij niet gelimiteerd door te blijven denken in “oude” werkmethodes en mogelijkheden van de machines voor productie. Zij hebben geen eigen machines inhouse, waardoor ze in staat zijn om out of the box te denken en altijd het beste voor de klant te realiseren. Zowel in prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Innovatie staat dan ook hoog op de agenda en speelt bij elke aanvraag een rol. In hun eigen lab of Innovation maken zij de gaafste producten!

De vraag aan Sticky Marketing

De vraag die wij ontvingen was eigenlijk heel duidelijk: kunnen jullie ons helpen met onze naamsbekendheid en branding? Het antwoord daarop was eigenlijk net zo duidelijk: natuurlijk kunnen wij dat! :-)

Rivertex is een bedrijf met ontzettend veel verschillende soorten producten voor een breed marktsegement. Zij richten zich op de volgende segmenten:

  • Marine ​
  • Personal Protection (PPE)
  • Industrial​
  • Structures & Tents​
  • Medical

Elk weefsel heeft weer zijn eigen kracht in een bepaalde sector. Dat maakt het zo ontzettend leuk en interessant. Hun laatste lancering is bijvoorbeeld RiverCyclon. Dat is het eerste duurzame en betaalbare alternatief voor PVC gecoate weefsels. En dat is echt heel bijzonder.

In de eerste strategische kick-off sessie bekijken we samen met het Rivertex Global team naar Rivertex als geheel. Hierin zoomen we in op de Golden Circle, de verschillende segmenten en de verschillende producten. Het enthousiasme van de heren is voelbaar. Wat een kennis, innovatie en drive zit er achter dit bedrijf. We kunnen niet wachten om hen te helpen met hun marketing!

Op naar een mooie samenwerking!

Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jouw bedrijf zouden kunnen doen? Check dan even onze Sticky diensten. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons