Inspiratie

Nieuwe klant: Quoratio Groep 

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Quoratio Groep 

Altijd blijft het weer een feest om met een nieuwe klant aan de slag te gaan! Zo leuk dat Quoratio ons heeft uitgekozen om met een 'TikTok traject’ aan de slag te gaan! 

Over Quoratio Groep 

Bij de Quoratio Groep gaan detacheren en ontwikkelen van vak professionals hand in hand. Vanuit vijf specialismen – HR Process & Payroll, Healthcare, Pensioenen, Sociaal Domein en Finance & Control – maken trainees en consultants het verschil op de administratieve organisatie van spelers in de zakelijke markt, (semi-) overheid en zorg & welzijn. Zij streven naar een wereld waarin mensen, systemen en processen optimaal samenwerken. Een wereld die wij Zero Admin noemen. 

Wat gaat Sticky doen? 

Wij zijn gevraagd om te beoordelen of TikTok een interessant kanaal is om in te zetten voor Quoratio Groep. Als detacheerder biedt Quoratio onder andere traineeships voor HBO afgestudeerden aan. Deze trainees zijn rond de 20-30 jaar en bevinden zich op andere kanalen waar Quoratio nu nog niet actief is. TikTok wordt nu nog niet ingezet en Quoratio wil zich onderscheiden van haar concurrenten. Reden dus om te onderzoeken welke kanalen aan hun zichtbaarheid kunnen bijdragen. Uiteraard maken zij ook gebruik van Indeed en Instagram, maar ze willen graag ook op een andere manier hun doelgroep van potentiële trainees bereiken.   

TikTok kan voor Quoratio dus een ontzettend interessant kanaal zijn om in te zetten. Wij als Sticky Marketing mogen hen daarbij helpen en advies geven. Hoe kun je TikTok nu inzetten leadgenerator? Wat is het exacte verhaal wat aansluit bij de wensen van de doelgroep en hoe kan deze boodschap omgezet worden naar spot-on videocontent? Laat dat maar aan ons over  

Tijdens de eerste workshop op hun prachtige locatie, zijn we de positionering ingedoken. En wat een toffe vibe hing daar op het kantoor! Alleen dat al zou van Social af moeten spatten wat ons betreft! Dus deze mooie foto van het kantoor om jullie allemaal alvast een impressie te geven. 

We vertellen snel meer! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons