Inspiratie

Nieuwe klant: Orchidee Nederland

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Orchidee Nederland

Yes, dat verdient een bloemetje ! Supercool! Deze klant is even op een andere manier binnen gekomen dan normaal. We moesten pitchen!! Haha, dit was voor ons wel even wennen en best spannend. Want tja…we zouden Sticky Marketing niet zijn, om hier vol voor te gaan en om deze pitch dan ook wel echt te willen winnen! En na de pitch werd dit gevoel alleen nog maar sterker. We keken elkaar aan na afloop en dachten allebei maar 1 ding: deze opdracht is zoooo leuk, die moeten we echt winnen! Maar ja, we waren de eerste van drie bureaus, dus we moesten rustig afwachten. Maar, geduld is een schone zaak: WE HEBBEN GEWONNEN! Hoe cool is dat?! We zijn daar stiekem echt best wel trots op. Want het waren goede, bekende bureaus waar we het tegen moesten opnemen. Maar we hebben gewonnen op basis van onze ideeën, manier van werken en natuurlijk de klik met de opdrachtgever. En juist dat laatste vinden wij zelf ook zo belangrijk aan een opdracht. Dat je elkaar echt begrijpt, aanvoelt en dezelfde drive voelt om er een succes van te maken. Nou dat zit wel goed bij Orchidee Nederland!

Ontzettend bedankt voor dit vertrouwen!!

Over Orchidee Nederland

Orchidee Nederland is een overkoepelende orchideeën kwekers vereniging die zorgt voor communicatie en shopper activatie rondom de Orchidee richting de consument. De belangrijkste doelstellingen zijn naamsbekendheid, informeren en inspireren rondom de Orchidee en uiteraard het stimuleren van verkoop.

Met als belofte: Orchideeën maken van je huis een thuis!

"Orchids deserve a special place in the house, just like paintings and other artworks. The shape of the flower, colors and patterns make it easy to describe orchids as Art of Life!"

Wat gaan wij doen?

Samen met Orchidee Nederland gaan wij de komende periode een centrale communicatie boodschap creëren die overkoepeld en richtinggevend is voor de komende jaren en daarbij internationaal bruikbaar is. Wij werken daarbij onder ander met The Golden Circle van  Simon Sinek en we gebruiken vaak het Brand Key model. Samen zullen we het unieke verhaal van Orchidee Nederland formuleren, de doelgroep scherp in kaart brengen en vanuit daar een propositie ontwikkelen die blijft hangen. Vervolgens zullen we de complete uitwerking van de communicatie verzorgen in design. Denk dan aan banners, beursmateriaal en shoppers-activaties voor in de supermarkten bijvoorbeeld.

Sharpe deadline, dus we gaan lekker aan de bak met elkaar. En yes, wij hebben de orchidee al in huis, nu jullie nog! En nee, niet de meest voorkomende roze of witte die we allemaal wel kennen. Wauw, wat zijn er veel prachtige exemplaren! Duss, je merkt het al: wij zijn al een beetje aangestoken met het Orchidee virus en hebben ontdekt dat er ontzettend veel mooie varianten bestaan!

Ook behoefte aan een (her)positionering of het formuleren van een centrale communicatie boodschap? Wij denken graag met je mee! Bel of mail ons gerust voor een vraag of gewoon om eens wat meer te horen over de mogelijkheden, het kan allemaal. Info@stickymarketing.nl of 035 2014 794

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons