Inspiratie

Nieuwe klant Mooby

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant Mooby

Apps schieten natuurlijk nog steeds als paddestoelen uit de grond. Hoeveel apps heb jij inmiddels op je telefoon staan? Precies. Waarschijnlijk veel. Veel te veel. En hoeveel gebruik je er daadwerkelijk van? Precies, te weinig ;)

Nou, dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben zo’n gave nieuwe klant, die app wil je dus écht gewoon hebben. Althans: als je kinderen hebt. Haha, ja dat is eigenlijk wel een voorwaarde om hier plezier aan te beleven!

Tromgeroffel, tromgeroffel…..Mooby it is!! Een waanzinnig mooi initiatief om blijvend alle herinneringen van je kroost te bewaren en te koesteren.

Over Mooby

“Mooby gelooft in het bewust stilstaan bij dierbare herinneringen voor jong & oud. Vaak verdwijnen verhalen naar de achtergrond en vervliegen unieke momenten en hilarische uitspraken. Herinneringen en verhalen mogen nooit verloren gaan, leg ze vast en koester ze voor nu en later”

Prachtig toch? Want laten we het bij onszelf houden, maar wij hebben best wel een uitdaging als het gaat om het vastleggen van alle mooie momenten van onze kids. Druk, druk, druk 7 voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Zonde dus. En onnodig, want met Mooby kun je alles simpel, intuitief en gratis vastleggen in een fancy gratis app. Nou, wij waren in ieder geval helemaal laaiend enthousiast J

En weet je wat ons werk nou zou leuk maakt? Dat we samen mogen werken met dit soort gave partijen, waar je zelf in gelooft, het verhaal doorvoelt en samen het verschil gaat maken op digital marketingvlak. Super vet. Het was dan ook een hele toffe strategische sessie. We hebben het exacte verhaal boven tafel gekregen, de buyer persona’s onder de loep genomen en naar de concurrenten gekeken. Vanuit deze basis zijn onze creatieve breintjes aan het werk gegaan en hebben we een hands-on contentstrateige gemaakt die we nu vervolgens in de praktijk gaan brengen. Mooby: here we come!

Sta jij ook te trappelen om online te knallen en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Bij Sticky Marketing kickstarten we je in no-time. Hoe? Check even onze workshops om te zien wat het beste bij jou past.

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons