Inspiratie

Nieuwe klant: Mobile Revolution! 

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Mobile Revolution! 

Wat zijn wij toch een bofkonten bij Sticky Marketing. Want ja, wat maakt ons werk nu leuker dan leuke nieuwe klanten? 

Mobile Revolution is zo’n voorbeeld van een mooie nieuwe klant. Vanaf de eerste meeting zat de goede vibe er lekker in! Dit dreamteam van specialisten spat van energie en bruist van ideeën. Heerlijk, daar houden we van! En dat komt de resultaten van een samenwerking altijd ten goede. 

Over Mobile Revolution 

Mobile Revolution is een start-up, maar eigenlijk ook weer niet. Haha, dat begint direct lekker he? Maar het is waar. De mensen achter Mobile Revolution werken al een hele lange tijd samen als freelancers op verschillende opdrachten. Denk dan bijvoorbeeld aan gave opdrachten voor NS, Eneco en ANWB. Ze zijn optimaal op elkaar ingespeeld en met elkaar (ze zijn met z’n vijven) vormen ze echt hét perfecte dreamteam voor opdrachtgevers. Alle benodigde specialismes bij elkaar.  

Wat ze doen? Ze zijn specialist op het gebied van het maken van apps. Maar dan niet zomaar apps. Apps met impact, die er écht toe doen. Met hoog volume. Dus heb jij een crap-app? Neem dan even contact op met deze club, want daar ga je gewoon gelukkig van worden. Dat was ons in ieder geval na de eerste meeting wel al duidelijk! 

Wat deze mensen met elkaar nu zo uniek maakt? Dat hebben wij bij deze sessie eens even goed boven tafel gehaald! 

Opdracht aan Sticky Marketing 

We horen je bijna denken: “Leuk hoor allemaal, en nu dan?” Nou dat leggen we je graag even uit. Wij zijn de geluksvogels die ze mogen helpen om hun propositie scherp neer te zetten, het unieke verhaal te formuleren en te kijken hoe zij de verschillende doelgroepen het beste kunnen aanspreken. Vanuit de strategische kick-off sessie gaan we namelijk kijken naar de buyer persona’s en vanuit daar maken wij een hands-on marketingplan.  

Heb jij ook behoefte aan een frisse blik & hulp nodig bij een marketingstrategie? Bel ons dan even, we plannen graag een intake met je! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons