2231027 Sticky Marketing   content 11 juli 2023 Nieuws
Inspiratie

Nieuwe klant: Mio Meraki 

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Mio Meraki 

Mio Meraki is een kids conceptstore gevestigd in Bussum en heeft een internationale webshop. De selectie van zelf-uitgekozen merken is werkelijk prachtig én verslavend. Mooie, duurzame kwaliteit van stofjes waar je dolgelukkig van wordt :-).

De 2 oprichters zijn twee enthousiaste leuke dames, en dit sprak ons bij Sticky natuurlijk erg aan. We houden nu eenmaal een beetje extra van klanten waar ook ondernemende vrouwen aan het roer staan. Vanaf de eerste kennismaking was er een goede klik en heldere verwachting. 

Het verhaal van Mio Meraki 

We houden van kleding die kleurrijk, leuk, creatief en van uitstekende, duurzame kwaliteit is. We vinden het leuk als kinderen gekleed zijn als kinderen en niet als mini-volwassenen. Je kinderen zullen wild en vrij rondlopen en deze kleding graag dragen in deze magische tijd van hun leven. En jij? Jij zult het geweldig vinden om ze te zien opgroeien! 

En wij als moeders en liefhebbers kunnen bovenstaande alleen maar bevestigen! 

Wat we precies doen voor Mio Meraki? 

Mio Meraki heeft ons gevraagd om hen te helpen bij online marketing. Hoe zorgen ze voor meer internationale naamsbekendheid en een verhoging van de online aankopen? Ja je leest het goed, ook internationaal wordt Mio Meraki veel gevonden en wordt er online veel besteld via hun webshop. 

Samen zijn we aan de slag gegaan en hebben we een aantal social campagnes geformuleerd. Zowel ingestoken op het creëren van naamsbekendheid als op het actiematige campagnes voor sales. 

Heb jij ook hulp nodig bij je online branding of wil je een paid campagne inrichten? We denken graag met je mee en verzorgen je campagnes van A tot Z. 

2231027 Sticky Marketing   content 11 juli 2023 LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons