Inspiratie

 Nieuwe klant: Makelaar MARIËTTE KEMME 

 Nieuwe klant: Makelaar MARIËTTE KEMME 

MARIËTTE KEMME is NVM makelaar en taxateur in Bussum. Zij was op zoek naar iemand die haar kon helpen met de content van haar splinternieuwe website. Sticky Marketing was de gelukkige! Super natuurlijk! Ons motto is namelijk nog altijd: Content = king! Dus voor zo’n mooie klus ben je bij ons aan het goede adres. 

In een persoonlijk gesprek heeft Mariëtte het een en ander verteld over de visie van haar bedrijf en waar ze in haar werk energie van krijgt. Handige informatie om te verwerken in de content. Uiteraard had Mariëtte bepaalde wensen en verwachtingen op tekstgebied. Ze houdt van korte, maar krachtige teksten die passen bij haar werkwijze als makelaar en taxateur. “Less is more”, is haar idee bij de content. En SEO-proof natuurlijk. Maar dat is logisch. Daarnaast hecht zij waarde aan veel foto’s op haar website die de sfeer van haar bedrijf uitstralen. 

De werkzaamheden zijn inmiddels in progress! Op zoek naar de juiste tone of voice die bij MARIËTTE KEMME NVM makelaar en taxateur past. Benieuwd naar het eindresultaat? Hou onze Socials in de gaten, want we showen natuurlijk graag het eindresultaat!

Ben jij net als MARIËTTE KEMME op zoek naar een future-proof website die helemaal past in de huidige tijdgeest? Wij helpen je graag, dus neem gerust contact met ons op.

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons