Inspiratie

Nieuwe klant: iSalu

Even sparren?
Bel direct

Superleuk om iSalu aan te mogen kondigen als nieuwe klant. En wat voor klant!

Over iSalu

iSalu is van oorsprong een service voor consumenten om op een makkelijke en transparante manier een huis te verkopen of aan te kopen. Deze stap is namelijk al spannend genoeg en hoeft dus niet dermate ingewikkeld te zijn. Er komt veel bij kijken, maar met iSalu wordt het simpel, goedkoop en leuk! Een ludiek concept wat inspeelt op de veranderende markt en de veranderende rol van de makelaar.

Het succes van het platform voor de consumentenmarkt, smaakt naar meer! 

Marktverkenning: zit de doelgroep te wachten op dit initiatief?

Samen met iSalu onderzoeken wij of een doorvertaling van het concept levensvatbaar is voor de zakelijke markt. Hoe we dat doen? Nou, op de Sticky manier natuurlijk. Dus geen eindeloos geleuter, maar hands-on, snel en succesvol ingestoken. We hebben de eerste strategische sessie inmiddels achter de rug om echt dat juiste verhaal naar boven te krijgen. Wat gaat iSalu de klant nu echt beloven? Waarom zou je gebruik willen maken van dit concept? Of eigenlijk: waarom zou je deze service moeten gebruiken? Exact. Dat hebben we nu scherp. Vervolgens gaan we de doelgroep verhelderen zodat we de pitch goed kunnen laten aansluiten op de specifieke profielen. En dan? Ja, dan gaan we bellen. Uiteraard na een duidelijke doelgroepspecificatie en doelgroepselectie om een relevante N te kunnen bepalen voor het onderzoek. Kortom: aan de tand voelen die hap! 

Komende weken zijn we er druk mee & we hopen jullie daarna te kunnen vertellen dat deze service zal worden doorvertaald naar B2B!

Loop jij nou ook al lang te dubben over een concept & blijf je maar rondjes lopen in je eigen hoofd? Dat horen we maar al te vaak. En wij helpen je graag en snel om je concept om te zetten in woorden en daden. Want vooraf bepalen of een investering zin heeft, is natuurlijk wel zo prettig. Zo gooi je geen geld over de balk & kom je snel tot actie. Blijf niet langer hangen, maar zet liever het gas erop! We helpen je er graag bij. 

isalu

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons