Sticky Marketing content 11 april
Inspiratie

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Gemeente Leeuwarden

We hebben onlangs 4 superleuke inspiratie sessies mogen geven voor alle medewerkers van de Gemeente Leeuwarden. Met als doel om de gemeente te ondersteunen bij het versterken van hun professionele vaardigheden en het vergroten van hun impact. Onwijs leuk om te doen! De 4 workshops waren verdeeld over 2 dagen en vormden een onderdeel van een breder programma. We hebben de workshop Canva gegeven en Profileren kun je leren. We nemen je hieronder graag mee in deze 2 workshops.

Workshop 1: De kracht van Design met Canva

In een wereld waarin visuele communicatie steeds belangrijker wordt, is het essentieel om te begrijpen hoe design kan bijdragen aan het versterken van je merkidentiteit. Tijdens deze workshop hebben we de deelnemers kennis laten maken met de mogelijkheden van Canva. Canva is wat ons betreft met recht een hele laagdrempelige en veelzijdige ontwerptool. Een tool die je in staat stelt om zelf snel creatief aan de slag te gaan. Wat hebben we exact behandeld in de workshop:

  • De kracht van design: Waarom is design belangrijk voor jouw merk of organisatie?
  • Praktische kennismaking met de Canva-tool
  • Hands-on sessie: Deelnemers creëren hun eigen unieke ontwerp

We hebben de basisprincipes van design overgebracht, maar we zijn met name ook echt aan de slag gegaan binnen de ontwerptool zelf. Want juist door het gewoon te doen leer je het snelste je weg binnen een nieuwe tool! 

Ben jij al een ervaren Canva gebruiker? Bekijk dan ook eens hun AI-tool. 

Workshop 2: LinkedIn Profileringsworkshop

LinkedIn is een krachtig platform voor professioneel netwerken en het versterken van je online aanwezigheid. Dat weten veel mensen wel, maar hoe zet je het nu effectief en krachtig in als marketing of sales instrument? In deze workshop lag de focus op het optimaliseren van LinkedIn-profielen en het effectief benutten van dit platform voor professionele groei. Dit hebben we behandeld tijdens de workshop:

  • Inleiding LinkedIn en het belang van een professioneel profiel
  • Praktische tips voor het optimaliseren van LinkedIn-profielen
  • Interactieve oefeningen voor directe implementatie op individuele LinkedIn-profielen

Kun jij als gemeente of als organisatie ook wel wat inspiratie gebruiken? Wij komen graag langs voor een boost inspiratie! Lekker hands-on en direct instant inspiratie waar je mee aan de slag kunt gaan. Daar houden we bij Sticky van!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons