2230860 Sticky Marketing content juni 2023 Nieuws
Inspiratie

Nieuwe klant: Engel Architecten

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Engel architecten

Interieur, design en architectuur: iets waar wij persoonlijk heel erg blij van worden! Dus dat we nu mogen werken voor een nieuwe klant die dit allemaal in huis heeft, maakt ons uiteraard enorm enthousiast. Van mooie Scandinavische stijl tot minimalistische schoonheid tot in elk detail uitgewerkt.....pffffff hoe cool! 

Wij kregen de vraag om voor Engel Architecten opnieuw naar de positionering & branding te kijken en vervolgens het marketingplan op te stellen. Inmiddels zijn de eerste 2 sessies achter de rug waarbij wij de Golden Circle hebben geformuleerd met elkaar. Dus waarom besta je als bedrijf, waar geloof je in en wat zijn je drijfveren? Wat maakt het bedrijf anders en hoe doen zij dat?  

Engel architecten

Wij hebben samen met hen de Golden Circle als volgt geformuleerd: 

‘Bij Engel Architecten geloven wij in de kracht van schoonheid. Samen met de opdrachtgever, dichtbij en toegankelijk. Wij beloven de best mogelijke uitkomst, tot in elk detail. 

Wij houden van complexe opgaven. Door te inspireren, te luisteren en het stellen van de juiste vragen geven we samen de juiste invulling aan ieder project. 

Wij creëren maatwerk tot in detail en zorgen voor de ultieme woonbeleving.’ 

Next steps 

Aankomende week hebben we de volgende sessie waarin we dieper in gaan op de verschillende buyer persona's (doelgroep segmentatie). En als tweede pad nemen wij ook hun huidige marketing & social activiteiten onder de loep. Wat is er bijvoorbeeld allemaal gedaan, wat werkte goed, wat werkte minder goed? Waar zitten de gaps en aan welke knoppen moet gedraaid worden om maximaal effect te creëren? 

Superleuk dus! We zullen uiteraard over het vervolg binnenkort zeker meer vertellen. 

Ben je na het lezen van dit artikel ook geïnteresseerd geworden en heb je behoefte aan focus met resultaat? Bel ons gerust! 

2230860 Sticky Marketing content juni 2023 Facebook

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons