Inspiratie

Nieuwe klant Arriva

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant Arriva

Reizen…wij houden ervan. Voor een mooie vakantie bestemming of een trip naar een klant, ons geeft het inspiratie en tijd voor reflectie! Dus ja, toen wij gebeld werden door Arriva werden wij uiteraard gelijk razend enthousiast!

Over Arriva

Arriva heeft zo’n 1.500 bussen om de weg rijden en 164 treinen door het land rijden. Wat wij nog niet wisten is dat zij ook zo’n 60 touringcars verhuren waarmee zijn bijvoorbeeld vervoer verzorgen voor grote evenementen. Gaaf he? Een belangrijke speler in ons Kikkerlandje dus!

Wat gaan we doen?

Arriva Europa wil als internationaal brand vanuit het hoofdkantoor graag een gezamenlijke stip op de horizon bepalen met de marketeers uit de verschillende regio's. Een eenduidig merkverhaal wat we vervolgens doorvertalen naar een concreet lean & mean (digital) marketingplan. We formuleren daarbij een spot-on bedrijfsverhaal en een heldere value proposition.

Binnenkort starten we met een kick-off sessie waarbij wij tevens met elkaar beoordelen of de buyer persona’s al scherp genoeg geformuleerd zijn. Zo voegen we alles wat er qua initiatieven en kennis vanuit de organisatie al is, samen in een helder marketingplan. Daar houden we van, samen concreet aan de slag en krachten bundelen voor het optimale resultaat!

Sta jij ook te trappelen om online te knallen en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Bij Sticky Marketing kick starten we je in no-time. Hoe? Check even onze workshops om te zien wat het beste bij jou past of geef ons een belletje!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons