Inspiratie

Nieuwe klant: Allvital 

Even sparren?
Bel direct

Nieuwe klant: Allvital 

Onlangs hebben wij kennis gemaakt met 2 onwijs leuke dames die vol passie over Allvital vertelde. Dat moet ook wel, want dit familiebedrijf is al 2 decennia actief op de markt van voedingssupplementen en hoogwaardige vitamines en dat voel je aan alles.  

Met een online store, die actief is in meerdere landen, leveren zij hoogwaardige vitamines en krachtige kruiden. Na onze kennismaking kregen wij de Golden Milk toegestuurd om uit te proberen. Nou, daar werden we natuurlijk heel blij van! Niet alleen onwijs attent maar vooral een hele bijzondere smaaksensatie. De kurkuma geeft de Golden Milk haar gouden (oké, gele) kleur en is ook nog eens ontzettend gezond. 

Over Allvital 

Elk product bestaat uit een uitgebalanceerde optimale samenstelling van voedingssupplementen. Zij volgen het principe van synergie: elke stof moet de ander aanvullen om optimaal te kunnen werken. De ideale dosering komt niet voort uit een bepaalde hoeveelheid van een stof maar uit het effect dat het ontwikkelt in combinatie met andere ingrediënten. Dat is wat elk individueel product zo harmonieus en bijzonder maakt. 

Nou je hoort het al: wij zijn onwijs enthousiast!  

Wat gaan we doen: Website Scan 

Allvital heeft een online store in meerdere landen. Deze online store is op zichzelf niet lang geleden volledig vernieuwd. Maar daarbij is puur naar de voorkant en het design gekeken van de website en niet naar techniek, SEO en het CMS. Aan ons dus de vraag om hier een goede check op te doen en met een concreet advies te komen. 

Yeahhh! Wij zijn erin gedoken uiteraard Want een goede customer journey en de juiste zoekwoorden kunnen je als bedrijf veel opleveren. 

Heb jij ook een mooi product en een goede website, maar twijfel je of je wel alles uit de kast hebt gehaald om je vindbaarheid en customer journey te optimaliseren? Neem dan even contact met ons op. Door middel van een scan lichten we alles door en krijg je een concreet advies van de verbeterpunten. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons