2231599 Sticky Marketing   content november 2023 Nieuws
Inspiratie

Nieuwe klant: Fish Tales

Nieuwe duurzame klant: Fish Tales 

Whoop whoop: we mogen Fish Tales toevoegen aan ons klantenbestand. Een klant die ook weer écht in ons zeetje past.

Bij Sticky houden we namelijk van klanten in het gezondheid segment, mooie duurzame missies en bedrijven die echt het verschil willen maken met hun producten. Nou, daar is Fish Tales een prachtig voorbeeld van! 

De missie van Fish Tales  

Veel vispopulaties staan onder druk. Destructieve vismethodes hebben mariene ecosystemen flink beschadigd en het aandeel overbeviste bestanden blijft elk jaar toenemen. Maar liefst 35% van de wereldwijde visbestanden wordt momenteel overbevist, wat hun voortbestaan in gevaar brengt. Meer nemen dan wat de oceaan ons te bieden heeft, is niet alleen destructief voor de oceanen maar ook voor de mensheid. Als er niet snel verandering komt, staat de bron van levensonderhoud van 800 miljoen mensen – 10% van de wereldpopulatie – op het spel. 

Tijd voor verandering! Door te kiezen voor duurzame visproducten, zoals van Fish Tales, help jij mee het roer om te gooien. Wij werken met visserijgemeenschappen die vissen in harmonie met de natuur. Zij geven het goede voorbeeld hoe we kunnen blijven genieten van vis, nu en in de toekomst. Zo veranderen we de wereld van de vis. 

Nou, daar is geen speld tussen te krijgen toch? Wat een mooie partij om mee samen te mogen werken. 

Sticky als strategsiche sparringspartner 

Wat we precies voor ze doen? We fungeren als strategische sparringspartner op digitaal marketingvlak. We denken mee en geven advies over aanpak en tooling. Als je echt wil sturen op resultaat, dan is realtime inzicht in je data natuurlijk key. Zo weet je namelijk welke marketingactiviteiten wat oplevert en kun je opschalen of afschalen op basis van de resultaten. Wel fijn om je marketingeuro in te zetten in campagnes die ook echt wat opleveren toch? 

Ben jij ook een organisatie met een mooie missie? Heb je zin om echt te rocken en kun je advies gebruiken op strategisch of operationeel niveau? Bel dan even, we denken graag met je mee.  

2231599 Sticky Marketing   content november 2023 LinkedIn[67]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons