2230708 Sticky Marketing   content 30 mei 2023 Nieuws
Inspiratie

Nieuwe collega: Courtney

Nieuwe collega: Courtney

Met trots presenteren we onze nieuwste aanwinst: Courtney! Bij Sticky Marketing zijn we altijd op zoek naar groei en streven we ernaar ons team te versterken met getalenteerde professionals. Courtney is een waardevolle aanvulling, met een schat aan ervaring en expertise als Projectmanager in de marketing- en evenementenindustrie. Haar verantwoordelijkheden omvatten het leiden van diverse marketingprojecten, van het ontwikkelen van een effectieve strategie tot het beheren van content, evenementen, social media, account based marketing & gesponsorde campagnes.

Maar dat is niet alles wat Courtney te bieden heeft. Naast haar professionele achtergrond heeft ze ook een passie voor tennis en geniet ze van waardevolle momenten met vrienden en familie. Ze brengt niet alleen haar marketingvaardigheden naar de tafel, maar ook een positieve energie en een sterke betrokkenheid bij vrijwilligerswerk. Zo zet ze haar expertise in bij Onbeperkt Beperkt Sporten, waar ze zich richt op het ondersteunen van vrijwilligers, het stimuleren van effectieve marketinginspanningen en het bevorderen van goede communicatie.

Courtney, we zijn verheugd om je in ons team te verwelkomen! Met jouw talenten en toewijding zijn we ervan overtuigd dat we samen geweldige resultaten zullen behalen en onze klanten nog blijer zullen maken. We kijken ernaar uit om jouw creativiteit, precisie en oog voor detail in actie te zien. Welkom bij Sticky Marketing, Courtney!

2230708 Sticky Marketing   content 30 mei 2023 Facebook

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons