Inspiratie

Mooie resultaten voor Gemeente Amsterdam

Even sparren?
Bel direct

Mooie resultaten voor Gemeente Amsterdam

Bij Sticky houden we van resultaten. En dan natuurlijk het meeste van mooie resultaten. En één van de toffe dingen van online marketing is natuurlijk dat je alles kunt doormeten. En dus kunt zien of je acties ook het gewenste resultaat hebben. Want als dit niet zo is, kun je bijsturen totdat je wel het gewenste resultaat bereikt. 

Marketing trainingen voor Gemeente Amsterdam

Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het geven van trainingen voor de Gemeente Amsterdam. Gemeente Amsterdam Eigen Werk heeft een programma ontwikkeld waarin ondernemers worden geholpen om hun business op te starten. En een business opstarten zonder marketingplan is natuurlijk geen optie :-)

We geven maandelijks 1 á 2 online workshops van drie uur waarin we de ondernemers meenemen in de wereld van marketing. Waanzinnig leuk om te doen! We behandelen alle relevante onderwerpen die hierbij komen kijken:

  • Wat is marketing precies?
  • Waar moet je op letten bij een goede positionering?
  • Unieke verhaal aan de hand van de Golden Circle
  • Waardestrategie
  • Doelgroepen
  • Concurrentie
  • USP’s
  • STDC model
  • Concrete next steps

Wat voor resultaat we hebben behaald?

Deze week hadden we een evaluatie-moment van het afgelopen jaar. Hierin werden de resultaten van afgelopen jaar gedeeld en per training de cijfers bekend gemaakt. Aan het eind van iedere training vullen de deelnemers een zogenaamde ‘mentimeter’ in, waarin zij de training een cijfer kunnen geven. Wij verzorgen alle marketingtrainingen, dus we waren natuurlijk reuze benieuwd naar het resultaat en de feedback van het afgelopen jaar..

Tromgeroffel, tromgeroffel: en ons gemiddelde is maar liefste een 8,6!!! Nou, daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op. Trots, maar we hebben ook vooral veel zin in het nieuwe jaar, wat alweer is begonnen met een aantal mooie trainingen!

Heb jij nu ook behoefte aan een training? Neem dan gerust even contact met ons op. We vinden het superleuk om te doen en we kunnen uiteraard ook trainingen op maat verzorgen. Alleen maar gaaf om onze kennis zo breed mogelijk te delen en te kunnen inspireren met tal van praktijkvoorbeelden! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons