Inspiratie

Marketing Scan

 Marketing Scan

 Vind jij het ook fijn als een vriendin af en toe eens even een eerlijke spiegel voorhoudt? Gewoon, niet om af te zeiken, maar opbouwende, motiverende feedback? Om dingen beter te maken? Want eerlijk is eerlijk: soms zit je zelf zo vast in eigen methodieken, patronen en gedachtes dat je niet meer helemaal doorhebt of het nou goed is wat je aan het doen bent. Toch? 

Nou, zo werkt het met marketing dus ook. Veel bedrijven hebben hun standaard riedeltje, een vaste campagne die ze wellicht elk jaar een beetje tweeken. Eenzelfde customer journey, dezelfde keuze in marketingmiddelen. Maar ja, is dat nou hoe jij de beste resultaten gaat behalen? 

Als bedrijf moet je blijven afwegen, brainstormen en optimaliseren. Is je funnel nog wel goed ingericht, is de content nog wel spot-on en is je website eigenlijk wel goed ingericht? Maak jij gebruik van de ideale mix om jouw doelgroep te bereiken? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je het gevoel hebt dat jullie altijd hetzelfde doen en dat je echt meer uit je marketingeuro zou kunnen halen dan is dit precies het moment om bij Sticky Marketing aan te kloppen. En dan ben je niet de eerste. Wij worden vaak gevraagd om als kritische, frisse blik eens even mee te kijken, de boel eens even flink te analyseren en te voorzien van een concreet advies om jouw strategie en aanpak te verbeteren. 

En dit kan van alles zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

  • Analyse website
  • Analyse customer journey
  • Analyse contentstrategie
  • Analyse Social Media 

Samen gaan we aan de slag om jou weer in de goede richting te krijgen. En nee, je krijgt geen dik, saai adviesrapport. Duh. Daar doen we hier niet aan. Wat je wel krijgt is een heldere presentatie met concrete stappen en verbeterpunten inclusief de gaps die we momenteel zien. Super fijn, want jij of je marketingteam kan er daarna direct mee aan de slag. Geen tijd te verliezen dus! 

Ben jij ook op zoek naar een ervaren, kritische, frisse wind? Bel ons dan even, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons