2231418 Sticky Marketing   content oktober 2023 Nieuws[40]
Inspiratie

Marketing Inspiratie Workshop Klinische Verloskunde, NVOG 

Even sparren?
Bel direct

Marketing Inspiratie Workshop Klinische Verloskunde, NVOG 

Bij Sticky Marketing zijn we dol op een aantal dingen. De belangrijkste zijn digital marketing en inspiratie. Natuurlijk zijn we ook groot fan van gezond eten, sporten en dansen, maar werk technisch zijn dit toch wel de belangrijkste dingen 😃 

Hoe leuk dat we deze twee elementen weer mochten bundelen in een Marketing Inspiratie workshop voor de Klinische Verloskunde, werkgroep NVOG. NVOG staat voor Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, maar dat is wel een erge mond vol he? 

Doel van de workshop

De werkgroep NVOG heeft aan ons gevraagd om hun jaarlijkse teamdag af te trappen met een dosis marketing-inspiratie. Nou, dat vonden we natuurlijk hartstikke leuk om te doen. We hebben ze in 2 uur meegenomen in het doel van marketing, hoe je een marketingstrategie opzet en wat nu concrete handvatten zijn om als werkgroep mee aan de slag te gaan. Vol inspiratie en concrete acties zijn ze van start gegaan! 

Een dosis inspiratie 

Ben jij ook op zoek naar een leuke kick-off van je teamdag? Bel dan even met Sticky Marketing, want we brainen graag samen met jou over een leuke aftrap van jouw bijeenkomst! Iedereen heeft behoefte aan een dosis inspiratie toch? 

2231418 Sticky Marketing   content oktober 2023 LinkedIn[6]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons