Inspiratie

Let’s Stick(y) Together!

Even sparren?
Bel direct

Let’s Stick(y) Together!

Omdat we zo blij zijn met ons coole team, hebben we een Sticky Together Marketing pakket samengesteld. Want ja, leuk hoor om al die nieuwe collega’s te verwelkomen, maar het is natuurlijk ook de kunst om ze aan boord te houden! :-)

We hebben inmiddels zoveel leuke klanten, dat het voor ons knetterbelangrijk is om ook intern het teamgevoel te blijven houden. Want uiteindelijk willen we natuurlijk gewoon samen knallen voor onze klanten. Maar hoe doe je dit nu in de online wereld? Daar hebben alle bedrijven natuurlijk mee te maken. Dat blijft een uitdaging.

Hoe wij dat doen? We zijn ons volgende team uitje alweer aan het plannen, maar we wilden ook iets doen voor de wekelijkse meetings. En dan boffen wij maar met onze fijne bedrijfsnaam. Want we hoefden natuurlijk niet lang na te denken :-)

Het Stick(y) together marketingpakket is een feit!

"Dikke pret met ons Sticky Marketing pakket"

Met veel plezier hebben we een mooi pakketje voor het team samengesteld, wat enerzijds als grapje was bedoeld uiteraard, maar wat anderzijds ook tijdens onze online meetings goed van pas kan komen. Juist doordat we elkaar vooral online spreken, vinden we het belangrijk om wekelijks stil te staan bij ieders successen en frustraties. En daar dan samen van te leren!

Zie je onze stijl wel zitten & wil jij ook graag deel uitmaken van ons gezellige team? Neem dan even contact op en overtuig ons van jouw toegevoegde waarde!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons