Inspiratie

Lancering nieuwe website Ultimate Maritime Logistics

Even sparren?
Bel direct

Lancering nieuwe website Ultimate Maritime Logistics

Tadaaaa: ga er maar eens goed voor zitten, want de nieuwe website van Ultimate Maritime Logistics is gelanceerd! Benieuwd? Neem dan even een kijkje op de nieuwe website!

En waarom dat nou zo leuk is? Om een aantal redenen. Ultimate Maritime Logistics is een klant uit het verleden. En hoe tof dat we nu weer lekker met deze mooie club en gedreven heren mogen samenwerken?! Maar buiten dat, het is ook gewoon een heel mooi bedrijf met een prachtige oplossing voor de maritieme sector. En, ook niet onbelangrijk: het was een mooi traject wat we samen hebben doorlopen. En dan met de website als mooi eindresultaat. Daar worden we bij Sticky altijd blij van. Van mooie eindresultaten :-)

De vraag aan Sticky Marketing

Een aantal maanden geleden kwam Ultimate Maritime Logistics met de vraag of we hen konden helpen met hun online branding. Het bedrijf krachtig in de markt zetten met een verhaal wat ook echt staat als een boot. Uhm huis natuurlijk :-) Wat wordt begrepen door de doelgroep & een website die hierbij aansluit. Een internationaal visitekaartje voor de bedrijven in de maritieme sector.

Onze aanpak: van strategie naar website

Dat klonk ons natuurlijk als muziek in de oren en we zijn lekker snel aan de slag gegaan. Ondanks dat we dit bedrijf dus al kenden, zijn we begonnen met een strategische kick-off workshop. Even uitzoomen om vervolgens weer in te zoomen. Al die technische beloftes omturnen naar begrijpelijke, heldere taal. Puur gericht op de daadwerkelijke uitdagingen van de doelgroep. Vanuit daar hebben we een buyer persona workshop gehouden om exact boven tafel te krijgen wat de verschillen zijn tussen de diverse doelgroepen. En waar lopen die doelgroepen dan tegenaan? Wat zijn deze uitdagingen precies en hoe geeft Ultimate Maritime Logistics hier antwoord op? Vanuit daar hebben we een concreet marketingplan gemaakt met een heldere messaging. En toen? Toen zijn we lekker gaan schetsen. Hoe ziet de ideale websiteflow eruit? Hoe loopt de ideale customer journey? Nadat we deze helemaal hebben doorgenomen, zijn de websitebouwers begonnen. Een mooi project wat met de prachtige beelden al snel tot leven kwam.

Ben jij ook op zoek naar een krachtig verhaal en een doorvertaling naar je online middelen? Bel ons dan even, want we gaan graag met je aan de slag!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons