Inspiratie

Hoe maken wij jouw werk leuker en succesvoller?

Even sparren?
Bel direct

Krachten bundelen!

Samen sta je sterker. Co-creatie. Knallen. Allemaal elementen waar we bij Sticky Marketing volop achterstaan. Niet altijd en met iedereen natuurlijk. Je moet wel dezelfde drive voelen en geloven in een samenwerking.

Gezamenlijke propositie

Het coole experience bureau Prodrive Academy benaderde ons voor een kennismaking. Superleuk natuurlijk. In een online sessie kwamen we er al snel achter dat we samen wellicht een heel sterk en interessant totaalconcept voor de automotive branche kunnen creëren. Zij zijn goed in het opleiden van salesteams en het bieden van een perfecte merk- en productbeleving. En wij zijn natuurlijk goed in het hele digitale marketingstuk. Samen hebben we ook veel kennis en ervaring binnen deze sector, dus dat is een mooie gemeenschappelijke deler Dit bij elkaar opgeteld zorgde voor een goede vibe en food for thought!

Brainstorm

Na de online kennismaking hebben we al snel een brainstormsessie samen georganiseerd. Tijdens deze sessie hebben we out of the box gekeken naar de mogelijkheden die wij samen kunnen aanbieden aan de automotive branche. We hebben ieders kracht geformuleerd en dit samengesmolten naar een mooie propositie.

Altijd gaaf om met een andere partij op te trekken om daar samen gave dingen uit te laten komen!

Thanks Prodrive voor de introductie, we vinden het erg leuk om kennis te maken!

Volg jij ons ook & heb je het idee dat we samen meer kunnen bereiken? Schroom dan niet om contact met ons te zoeken hoor, wellicht komt er iets heel moois uit naar voren!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons