Inspiratie

Klantcase van de week!

Even sparren?
Bel direct

Klantcase van de week!

Klanten verder helpen op digitaal vlak. Dat is het devies van Sticky Marketing. Maar ja, niets gaat vanzelf natuurlijk. Want hoe kunnen we er nu voor zorgen dat wijzelf, maar ook onze klanten blijven groeien, verrassend om de hoek komen & slimme campagnes lanceren?

Dat lukt natuurlijk niet door de hele tijd maar te rennen en te vliegen. De actie-modus heeft nog nooit iemand een creatief plan opgeleverd. Althans…ons niet. En juist dit principe, tijd nemen, brainstormen en écht meedenken met de klant, is wat wij voor ogen hadden toen we Sticky Marketing begonnen. Geen nummertjes. Echte aandacht. Maar goed, makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.

Wij geloven in samenwerking, co-creatie en samen tot de beste resultaten komen. Want op alle fronten geldt: samen is alles beter!

Daarom brainstormen wij regelmatig met elkaar, maar ook met het hele team bij elkaar. Dan pikken we er een klantcase uit & behandelen die samen. Wat nou als alles mogelijk was, als er geen budgetten bestonden en we mochten doen wat we wilden? Wat zouden we dan doen? Gewoon lekker los gaan met elkaar. En juist de verschillende perspectieven van ieders specialisme zorgen voor een enorme explosie aan creativiteit. En daar worden we blij van. Heel blij zelfs. En we hopen onze klanten ook.

Wil jij ook eens dat we jouw case bespreken tijdens zo’n sessie? Drop dan je case en je weet maar nooit welke creatieve marketingexplosie wij loslaten op jouw bedrijf :-)

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons