Inspiratie

Klantbrochure voor Duca del Cosmo 

Even sparren?
Bel direct

Klantbrochure voor Duca del Cosmo 

Voor het gave internationale golfmerk Duca Del Cosmo hebben wij de nieuwe product-brochure mogen maken. Bij Sticky houden wij natuurlijk van toffe sneakers, dus deze opdracht omarmden we dan ook direct! 

Over Duca del Cosmo 

Duca del Cosma werd in 2004 opgericht door Baldovino Mattiazzo en Antje Elle. Inmiddels is het overgenomen door Frank en Carolien van Wezel en de prachtige schoenen worden nu wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen.  

Duca del Cosma zorgt voor een ware revolutie in de golfmode met perfecte creaties voor de nieuwe generatie golfers. Stijlvol, gewaagd, elegant en sportief; de ontwerpen van Duca del Cosma zorgen voor een frisse wind op golfbanen over de hele wereld. Sneakers voor op de golfbaan, innovatieve cross-over mode, geschikt voor sport, vrije tijd en business. 

Bij Duca del Cosma hebben ze een passie voor het ontwikkelen van unieke golfcollecties en eigentijdse lifestyle-collecties die comfort, stijl en sportieve functionaliteit combineren. Hun collecties zijn geïnspireerd op de Italiaanse manier van leven en worden met veel aandacht voor detail geproduceerd. 

Deze prachtige collectie moeten natuurlijk zo goed mogelijk gepresenteerd worden aan haar retailers. En met deze vraag kwamen ze dan ook bij Sticky Marketing terecht.  

De vraag aan Sticky Marketing 

De huidige product-brochure was toe aan een make-over. Met de prachtige nieuwe collectie die aan het binnen druppelen was, kwam Duco del Cosmo bij ons met de vraag om eens even kritisch mee te kijken. Zowel qua design als qua content. En dat deden we! Wat was het gaaf om dit mooie merk van dichtbij te mogen bewonderen. Zoveel kleuren, zoveel mooie high-tech materialen, niet normaal! We hebben de verschillende brochures van voorgaande jaren bekeken, de wensen voor de nieuwe brochure besproken en toen zijn we aan de slag gegaan. Zowel met korte, catchy productbeschrijvingen als met het vormgeven van de brochure. De deadlines was extreem kort, dus we zijn als een gek begonnen. Samen met onze partner MM zijn we aan de slag gegaan. En het resultaat mag er zijn al zeggen we het zelf! We zijn echt trots op dit mooie resultaat. En de klant gelukkig ook! 

Heb jij ook een brochure die eigenlijk wel heel ouderwets is en die wel een update kan gebruiken? Of ben je toe aan een compleet nieuwe brochure met aansprekende teksten voor je doelgroep? Laat het ons dan gerust weten, we verrassen je graag!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons