2240100 Sticky Marketing content 08 02 Overzicht[92]
Inspiratie

Klant in het zonnetje: Ultimate Maritime Logistics 

Klant in het zonnetje: Ultimate Maritime Logistics

Wij zijn erg trots op de samenwerkingen met onze verschillende klanten. We zetten daarom graag één van onze klanten deze week in het zonnetje. We zoomen in op de samenwerking tussen Sticky en Ultimate Maritime Logistics. Al lange tijd is Ultimate een vaste trouwe klant. En daar zijn wij knettertrots op!  

Wie is Ultimate Maritime Logistics  
Ultimate Maritime Maritime Logistics is werkzaam binnen de maritieme industrie. Zij leveren op internationale schaal ERP systemen aan de maritieme industrie, waarmee zij bedrijven helpen om hun logistieke bedrijfsprocessen niet alleen onder controle te krijgen maar ook om hen voorspellend te laten werken. Zij hebben hun eigen oplossing Flex Maritime Logistics ontwikkeld. Dit is gebouwd op Microsoft Dynamics 365. Een nichemarkt, met veel potentie! 

Wat doet Sticky voor Ultimate? 
Omdat Ultimate al jaren onze klant is, doen we veel verschillende mooie projecten voor hen. We hebben een heel strategisch traject met ze doorlopen, waardoor we onder andere hun website opnieuw hebben gemaakt. Puur op basis van een scherpere boodschap en ingestoken met de ideale customer journey. Het doel voor Ultimate Maritime Logistics was een om duidelijke, begrijpelijke en krachtige online identiteit neer te zetten. Door middel van een website die gericht is op de buyer persona’s en een consistente Social Media strategie, hebben we de naamsbekendheid verhoogd en meer leads aangetrokken. En dit doen we nog steeds!  

Wekelijks verzorgen we de content voor LinkedIn en op de website zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast draaien we continue Google Ads campagnes en gerichte LinkedIn-campagnes om de doelgroep aan te spreken. Uiteraard meten we alles door vanuit de nulmeting die we destijds hebben gemaakt en het is natuurlijk gaaf om te zien dat we een continue mooie stijging laten zien. 

Verder zijn we bezig om ze te helpen aan de voorkant van het sales-traject. Samen met een extern belbureau zijn we de markt aan het bestoken om kwalitatieve leads te genereren. Hierbij zetten we handige tools in zodat we precies kunnen zien welke relevante bedrijven er op de website zijn geweest. Deze kunnen we dan gericht opvolgen.  

Klant aan het woord 
Arne Deenekamp – één van de twee directeuren van Ultimate Maritime Logistics: “We werken al heel lang samen, het is op basis van vertrouwen en tegelijkertijd ook het inlevingsvermogen in de branche en onze business. We werkten in het verleden al heel lang samen met Lotte. Lotte paste in het team: ze is toegankelijk en makkelijk bereikbaar en heeft daarnaast een directe communicatie. Vanuit Sticky Marketing werken en denken ze echt mee met ons. Ze dagen ons uit op diverse vlakken, leren ons minder bescheiden te zijn over de mooie oplossingen die we voor onze klanten realiseren en in onze communicatie minder technisch jargon te gebruiken. Sticky helpt ons met Social Media om te werken aan onze naamsbekendheid en tegelijkertijd werken we aan leadgeneratie. Ons salestraject is lastig, het gaat om complexe oplossingen in een nichemarkt. Sticky Marketing helpt ons onder andere door middel van Google Ads, het creëren van content, LinkedIn campagnes en lead genererende tooling. We zijn erg blij met onze samenwerking. 

Sticky x Ultimate 
Bij Sticky Marketing geloven we enorm in het bouwen van lange termijnrelaties met onze klanten. Ultimate Maritime Logistics is een hele trouwe klant voor ons. Lotte werkte vroeger al met hen samen en heeft er twee jaar wekelijks intern gezeten. Nadat Lotte samen met Meike Sticky Marketing is begonnen, zijn we weer met elkaar in gesprek gekomen. Ultimate zit dan ook echt in ons hart. Eerlijkheid, respect & samenwerken kenmerkt onze relatie die al met al inmiddels al 6 jaar duurt. We zijn een beetje onderdeel van interieur geworden. Zodra we op kantoor zijn, weten niet allen Dirk en Arne hun weg naar ons te vinden, maar komen meerdere collega’s vaak even hun hart luchten. Ook in dat opzicht zijn we echt onderdeel van het team. 

Kunnen wij jou ook helpen? Neem snel contact met ons op! 

2240100 Sticky Marketing content 13 02 Facebook LinkedIn[73]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons