2231824 Sticky Marketing   content 2023 14 12 Nieuws
Inspiratie

Klant in het zonnetje: Socho IT 

Even sparren?
Bel direct

Klant in het zonnetje: Socho IT 

Wij zijn erg trots op de samenwerkingen met onze verschillende klanten. We zetten daarom graag één van onze klanten deze week in het zonnetje. We zoomen in op de samenwerking tussen Sticky en Socho IT. Al bijna een halfjaar mogen we Socho IT aan ons klantenbestand toevoegen, iets waar wij natuurlijk onwijs blij mee zijn.  

Wie is Socho IT 
Socho IT is al jaren dé specialist op het gebied van administratieve software in de uitgeefbranche.  
De kracht van Socho IT ligt niet alleen in hun innovatieve producten, maar ook in hun streven om een hoge klanttevredenheid te behalen. Zo zet Socho IT altijd dat ene stapje extra. Een warme, persoonlijke benadering kenmerkt deze partij echt. Bij Sticky worden wij hier natuurlijk knetter enthousiast van!  

Wat doet Sticky voor Socho IT? 
We mogen voor Socho IT hele leuke dingen doen!  Ondanks het prachtige klant portfolio van Socho IT, hebben zij aan ons gevraagd om te helpen bij het versterken van hun autoriteitspositie binnen de branche. Verhoging van hun naamsbekendheid en hun online vindbaarheid is essentieel om door te kunnen groeien.
Wij hebben daarom een grondige website-analyse verricht, waarin we de verbeterpunten voor hun vindbaarheid hebben aangegeven. Daarnaast hebben we samen een positioneringssessie gedaan. We hebben het unieke verhaal van Socho IT in kaart gebracht en vanuit daar een digitaal marketingplan ontwikkeld. 
Eén van de punten in dat plan is de consistente online zichtbaarheid. Wekelijks verzorgen wij daarom de Social Media content voor hen, waarbij we de contentkalender maandelijks met elkaar bepalen. Uiteraard staan de contentpijlers vanuit het marketingplan hierbij centraal.  

Als onderdeel van dit marketingplan, hadden we laatst een super geslaagde fotoshoot bij Socho IT kantoor. Zo’n dag is niet alleen heel nuttig en waardevol voor de lading van het merk, maar ook nog eens supergezellig voor zowel de medewerkers als voor onszelf 😊 

Bovenstaande marketingacties dragen allemaal bij aan een concreet doel: hogere naamsbekendheid en vindbaarheid, maar ook leadgeneratie.   

Klant aan het woord 
Dita – Projectmanager Socho IT: “Na meer dan 10 jaar geleden samengewerkt te hebben met Meike bij een gezamenlijke werkgever, zijn we bij Socho IT afgelopen oktober gestart met onze samenwerking met Sticky Marketing. Zowel Lotte als Meike geven zoveel energie, dat ik daar als klant heel blij van wordt. De gestructureerde aanpak m.b.t. het inventariseren van onze wensen en de doelen die we willen bereiken, heeft ons geholpen verdere inzichten te krijgen. Net zoals wij, is Sticky echt een partij van doen, geen plannen die in een la verdwijnen, maar hands-on en gaan. Ze zorgen voor continuïteit in onze marketing uitingen, ook door ons ‘achter de broek aan te zitten’. Dit alles op een hele prettige manier. De lijnen zijn kort en daardoor kunnen we snel met elkaar schakelen. Het is nog te kort dag om al heel veel positieve resultaten te meten, maar via het ingerichte dashboard houden we dat goed in de gaten”.  

Sticky x Socho IT 
Bij Sticky Marketing geloven we enorm in het bouwen van sterke relaties met onze klanten, en de samenwerking met Socho IT is daar een fantastisch voorbeeld van. Vanaf het eerste moment dat we samenkwamen, voelden we de positieve energie van deze fijne groep mensen! Hun humor, wederzijds respect en eerlijke, duidelijke communicatie op een fijne manier, maakt het voor ons een échte samenwerking. Geen blad voor de mond maar samen streven naar het beste resultaat. Wij kunnen daarom niet wachten om nog veel meer successen samen met Socho IT te behalen. En dat ze op vrijdag een broodje kapsalon eten, dat nemen we (als liefhebbers van gezonde voeding) op de koop toe. 😉  

Wil jij nou ook samenwerken met ons of meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Dat kan! Neem contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort ook besmet met het Sticky enthousiasme! 

2231824 Sticky Marketing   content 2023 14 12 LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons