Inspiratie

Klant aan het woord: TopBrewer  

Klant aan het woord: TopBrewer  

Tijd om eens even een klant aan het woord te laten over de ervaringen met Sticky. Want ja, wij kunnen zelf wel verkondigen dat het leuk is om met ons samen te werken, maar het is natuurlijk véél leuker om dat eens even aan een klant te vragen :-)

Hanneke ten Buuren, eigenaar van TopBrewer Nederland, vertelt over onze samenwerking. TopBrewer is een klant van het eerste uur en werkt al sinds eind 2020 samen met Sticky Marketing. 

TopBrewer geïntroduceerd 

Sinds 2016 is Hanneke eigenaar van TopBrewer. De koffiemachine van TopBrewer is het centrale middelpunt voor een dynamische werkomgeving en sociale interactie. Met haar minimalistische design past deze koffiemachine in elke gewenste setting.  

TopBrewer heeft een showroom op de Zuidas in Amsterdam (alleen op afspraak), maar inspireert je het liefst door je mee te nemen naar een klant waarbij de setting relevant is. Op die manier kan de TopBrewer Experience het best worden ervaren! Belangrijke pijlers van dit bedrijf zijn: innovatie, design, kwaliteit en duurzaamheid. 

Uitdaging: marketing kost veel tijd 

“Voordat ik met Sticky Marketing in zee ging, deden we de marketing van ons bedrijf zelf. Ik ben van oorsprong marketeer en destijds mijn collega ook, dus we verzorgden veel zelf in samenwerking met verschillende partijen. We werkten met een externe copywriter en een online bureau dat de website onderhield, maar ook hielp bij het uitzetten van onze strategie en het opzetten van campagnes. Op zich werkte dit prima. Toch had ik behoefte aan een single point of contact dat mij hierin zou ontzorgen, om tijdwinst te boeken”. 

“Ik wilde met deze partij kunnen sparren, een plan maken, een heldere strategie voor TopBrewer uitzetten en keer op keer de key performance indicators checken. Het liefst een uurtje in de week, zodat het me niet teveel tijd zou kosten. Gewoon to the point de belangrijke zaken aftikken”. 

Oplossing: social media abonnement Sticky Marketing  

“Via een vriendin kwam ik in aanraking van Sticky Marketing. Ook al was ik niet per se op zoek naar een marketing bureau; ik had de behoefte aan een single point of contact die de marketing voor TopBrewer uit handen kon nemen. In Sticky Marketing zag ik wel een club die mij daarin met hun expertise kon ontzorgen”.  

“Aan de hand van een gave strategische workshop hebben we samen het marketingplan voor TopBrewer opgesteld. De grote lijnen uitgezet, wat resulteerde in een jaarplan. Sticky Marketing heeft daar vervolgens verder invulling aan gegeven.  

In het begin hebben we veel samen afgestemd, maar al heel snel had ik het gevoel dat ik op de juiste manier ontzorgd werd en vertrouwde ik volledig op hun expertise op marketinggebied”. 

Resultaat: consistente online zichtbaarheid 

“Het grootste voordeel van de samenwerking met Sticky Marketing, is dat de digital marketing mij nu weinig tijd kost. En dat ervaar ik als heel positief, want dan kan ik me volledig op de sales richten. Ik zocht een single point of contact en dat is gelukt!”  

“Afhankelijk van mijn budget maak ik keuzes. Ik kies de dienst van Sticky Marketing waar ik op dat moment behoefte aan heb. Al enige tijd is dit social media. Sticky Marketing verzorgt wekelijks alle nieuwsberichten en socials voor TopBrewer met behulp van een contentkalender. Daar ben ik heel erg tevreden over! De items die voorgesteld worden, zijn vaak naar wens en dat is fijn! En als ikzelf nog items wil toevoegen die ineens actueel zijn, dan wordt dat direct aangepast. De planning is heerlijk flexibel. Verder verzorgt Sticky ook de sponsored campagnes op LinkedIn voor mij. Hier ligt de focus dus echt op leads. Samen kijken we naar de resultaten en sturen bij als dit nodig is”. 

“Ik krijg regelmatig positieve reacties op de socials en nieuwsberichten op de website. We hebben behoorlijk wat volgers op de verschillende social media kanalen. Zij vinden de combinatie van tekst en beeld aansprekend. Uit ervaring weet ik dat de sales van TopBrewer voornamelijk bestaat uit ‘old school’ mond-tot-mondreclame. Desalniettemin vind ik dat de basis online helemaal op orde moeten zijn. De website en socials moeten een professionele uitstraling hebben. Bedrijven moeten ons weten te vinden, geïnspireerd raken. Zij moeten zien dat wij een professioneel bedrijf zijn. Daar leent social media zich heel goed voor”.  

“Ik ben kritisch op teksten. Content is king en de combinatie van de teksten met de juiste afbeeldingen is essentieel. Door de samenwerking met Sticky Marketing hoef ik me hier helemaal niet druk om te maken. Zij weten heel goed mijn behoeften te vertalen naar concrete output. De tone of voice van de socials is ‘spot-on’ en dat is best een uitdaging, kan ik je vertellen”. 

“Lotte en Meike zijn energieke, enthousiaste meiden, met de juiste drive en kennis. Echte digital marketeers. Ze denken met je mee en hebben tijdens tussentijdse brainstormsessies leuke ideeën, die zij direct omzetten in een praktisch uitvoerbaar plan. Omdat zij mij ontzorgen op marketinggebied, kan ik mij volledig richten op de sales. En dat was precies waar ik naar op zoek was. Missie geslaagd!” 

“Lotte en Meike zijn echte digital marketeers. Energiek & enthousiast met de juiste drive en kennis”. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons