2240345 Sticky Marketing content 12 03 Overzicht[80]
Inspiratie

Klant aan het woord: bol! 

Klant aan het woord: bol! 

Wij zijn erg trots op de samenwerkingen met onze verschillende klanten. We zetten daarom graag één van onze klanten deze week in het zonnetje. We zoomen in op de samenwerking tussen Sticky en bol. Samen met bol mogen we hele toffe projecten doen. En daar zijn wij knettertrots op!  

Bol 
Bol heeft geen introductie meer nodig natuurlijk, maar voor degenen die geen idee hebben, stellen wij bol graag nog even aan je voor: bol is één van de grootste online winkelplatforms in Nederland en België. Het biedt een breed assortiment aan producten, variërend van elektronica, boeken, kleding en speelgoed tot beautyproducten en huishoudelijke artikelen. Bol fungeert ook als een platform voor externe verkopers om hun producten aan te bieden, waardoor het een uitgebreide en diverse winkelervaring biedt voor consumenten. 

Wat doet Sticky voor bol? 
Sticky heeft in de afgelopen jaren vaker projecten opgepakt aan B2B kant voor bol. Dit is voor diverse thema's geweest zoals onder andere leadgeneratie en buyer persona trajecten. Momenteel ligt onze focus op marketing & communicatie van Sponsored Products.  

Met Sponsored Products kunnen partners die verkopen via bol hun producten promoten door ze te laten verschijnen als gesponsorde advertenties op relevante pagina's binnen de bol omgeving en zoekresultaten. Dit verhoogt de zichtbaarheid van de producten en kan leiden tot meer clicks en aankopen. 

Het Sponsored Products-programma biedt verkopers een effectieve manier om de verkoop van hun producten te stimuleren door hun zichtbaarheid te vergroten en hun doelgroep te bereiken. Dit noemen we het AvB stuk: Adverteren via Bol. Mega leuk en interessant! 

Klant aan het woord 
Marc Liem – Marketing Manager Retail Media bij bol: “Sticky Marketing is een top partij die veel kennis en pragmatische met zich mee brengen. Ze weten waar ze het over hebben en fixen het gewoon. One-stop-shop voor al je marketing uitdagingen of dat nou strategisch, tactisch of operationeel is.  

In de lead generation aanpak loopt Sticky voorop, ze kunnen helpen bij het plannen, maar zetten ook samen snel de eerste stappen. Hun visie op leadgen is inspirerend! Ze denken altijd vanuit de klant en zoeken de win win win! 

Zonder Sticky Marketing zou ik niet meer kunnen, ze zijn een marketing hulplijn die altijd bereikbaar is en met het juiste advies of oplossing. Kortom een hele prettige samenwerking”. 

Sticky x bol 
Bij Sticky Marketing geloven we enorm in het bouwen van lange termijnrelaties met onze klanten. We willen aanvoelen als ‘jouw verlengde marketingafdeling’. Dus echt een collega die meedenkt en bedrijven verder brengt. 

Met bol werken we nu sinds 4 jaar samen. Eerst heeft Meike als interim marketeer gewerkt voor het team van B2B en van daaruit is er altijd een lijntje gebleven. Al snel werden we vanuit Sticky Marketing gevraagd om te ondersteunen bij verschillende projecten.  

Wij vinden het enorm leuk dat als er een specifieke vraag is en er is intern geen capaciteit of specialistische expertise voor, dat bol ons goed weet te vinden. Inmiddels kennen we de procedures goed en weten we onze weg goed te vinden binnen de verschillende teams. De samenwerking met alle collega's, de korte lijnen en echt gaan voor het beste resultaat is wat wij zo waarderen aan de samenwerking. Iedereen zet een stap extra en we gaan samen echt voor het beste resultaat! Ook als dat betekent dat we vaak een avondje doortrekken met elkaar voor een deadline. Ook dat zorgt voor een goede team-spirit! 

2240345 Sticky Marketing content 12 03 LinkedIn[34]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons