2240100 Sticky Marketing content 29 02 Overzicht[68]
Inspiratie

Kijkje achter de schermen bij onze making of: Avator - Your VideoTwin is nearby! 

Kijkje achter de schermen bij onze making of: Avator - Your VideoTwin is nearby! 

Wij zijn dus met zoiets tofs bezig! VideoTwins, heb jij daar al eens van gehoord? Vast wel! In het nieuws of op Social Media zie je het ook steeds meer voorbijkomen. Althans: als we doorhebben dat het geen echte mensen zijn tenminste! Want de AI VideoTwins zijn vaak niet meer te onderscheiden van echte mensen! 

Je eigen VideoTwin: een kloon van jouw eigen ikkie, die je overal voor in kunt zetten. De beste versie van jezelf die er ook nog eens allerlei talen soepeltjes uit perst :-)  

Bij Sticky zijn we natuurlijk dol op de nieuwste technische snufjes. Daarom zijn we samen met onze partner Summit Media in de wereld van AI gedoken. We hebben onszelf ondergedompeld in de mogelijkheden en daar werden we zacht gezegd nogal enthousiast van. Check this out: we hebben onze enige eigen Lotte direct omgezet als VideoTwin.  Pfffff, eentje was al wel vermoeiend genoeg! 

Hieronder al een leuke foto van de making off hiervan, binnenkort vertellen we je zeker meer, dus stay tuned! En dan mag jij raden of de video die we de volgende keer delen, nu echt is of de VideoTwin van Lotte:) 

Wil je nu al meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, mail of bel ons dan gerust, we zijn zo enthousiast dat we er niet over uitgepraat raken dus we vertellen er graag meer over! 

2240100 Sticky Marketing content 29 02 Facebook LinkedIn[71]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons