Inspiratie

Kick-off meeting SAN jurybijeenkomst

Even sparren?
Bel direct

Kick-off meeting SAN jurybijeenkomst

Whoop, whoop, afgelopen week hebben we de kick-off meeting gedaan van SAN! We hebben diverse toffe cases behandeld uit het B2B segment met een team van marketingspecialisten bij DPG Media in Hoofddorp. Superleuk om weer een keer bij elkaar te komen en te discussiëren over de mooie inzendingen!

In 3 uur tijd beoordelen we met elkaar elk jaar zo’n 7 ingezonden cases. We kijken hierbij per case naar de volgende onderdelen:

  • Doelstelling
  • Doelgroep
  • Merkomschrijving
  • Concept
  • Media- & middelenstrategie
  • Executie

Vanuit deze eerste ronde wordt er een selectie gemaakt per segment. Zo hebben we bijvoorbeeld B2B, New Kids on the Block, B2C etc. Wij jureren dus voor het segment B2B. In deze eerste ronde wordt er vanuit het adverteerders perspectief gejureerd.

Vervolgens wordt in de 2e ronde door de winnaars uit de 1ste selectie hun case gepresenteerd. Dit is altijd superleuk en we kijken er al naar uit! Zo’n presentatie wordt altijd ingestoken zoals een pitch: alsof het bureau een nieuw campagne presenteert aan de adverteerder: dit is het concept, deze media & middelen gaan we inzetten en zo gaan we het uitvoeren (executie). Uiteraard wordt alles uit de kast gehaald om ons te overtuigen :-) Dit staat voor April op de planning en vanuit daar bepalen we dan gezamenlijk de winnaar!!

Wat viel ons op dit jaar?

Er waren veel mooie inzendingen, maar wat opviel was dat er geen inzendingen waren vanuit de telecom, dat is opvallend! Bijna elk jaar krijgen we daar diverse toffe inzendingen van binnen! Daarnaast werden de cases ook vooral ingestoken vanuit persoonlijke verhalen. Dat belooft wat voor de 2e ronde. Uiteraard houden we je op de hoogte!

Ben je benieuwd wat wij precies doen bij Sticky Marketing? Check dan even onze expertises en doe er je voordeel mee!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons