2231599 Sticky Marketing   content november 2023 Nieuws[97]
Inspiratie

Kerstcampagne voor The Giftmakers 

Kerstcampagne voor The Giftmakers 

Sinterklaas is nog niet eens in het land, toch is het voor veel bedrijven tijd om alvast over Kerstmis na te denken.   

Wij vinden het ook altijd weer een leuke periode, de magie van online marketing voor Kerst is weer begonnen! Veel bedrijven knallen juist rondom de feestdagen met hun producten of diensten. Waaronder ook onze klant The Giftmakers. Waarom? Omdat online marketingcampagnes het verschil kunnen maken tijdens het feestseizoen. The Giftmakers zet bijvoorbeeld extra in op twee krachtige kanalen: LinkedIn en Google.  

LinkedIn is natuurlijk de plek waar professionele connecties ontstaan, en wat is een betere manier om potentiële B2B klanten te bereiken dan dit platform? Precies. Daarom zijn we voor The Giftmakers een brand awareness campagne gestart om relevante organisaties te helpen met hun keuze rondom hun kerstgeschenken voor hun medewerkers.  

Wanneer mensen online naar kerstcadeaus zoeken, waar gaan ze dan heen? Google! Daarom hebben we naast LinkedIn ook een krachtige Google Ads-campagnes gelanceerd om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Zo werden potentiële klanten geleid naar hun prachtige maatwerk aanbod. 

Een combinatie van online strategieën is heel waardevol om op in te zetten als bedrijf. Wij adviseren dit altijd, maar juist ook voor bedrijven die het echt moeten hebben van het feestseizoen. 

Ben jij al klaar voor Kerst? We denken graag met je mee om zo goed mogelijk zichtbaar en vindbaar te zijn! 

2231599 Sticky Marketing   content november 2023 LinkedIn[4][64]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons