Inspiratie

Kernwaarden Sticky Marketing

Kernwaarden Sticky Marketing

‍️ Wij begrijpen dat het lastig is om een bureau te vinden wat echt bij jou past. De keuze is reuze en hoe bepaal je dan wat goed is? Wat goed voelt? Een goede klik, vertrouwen in elkaars expertise en een werkwijze die aanspreekt, is natuurlijk een goed begin. Maar voor ons werkt dit precies hetzelfde. Niet alle klanten passen bij ons en daarom nemen we ook niet elke opdracht aan. We moeten wel hetzelfde naar de opdracht kijken, dezelfde drive voelen en een goede klik ervaren. Want als dit ontbreekt, waarom zou je anders gaan samenwerken? For the money? Zeker niet. In ieder geval niet bij Sticky Marketing.

Waar staan wij dan precies voor?

Ik hoor je bijna denken: “Leuk hoor Sticky Marketing, maar waar staan jullie dan precies voor?” Een terechte vraag, die we graag beantwoorden. Bij Sticky houden we niet van ingewikkeld doen. We helpen je graag door middel van heldere en eerlijke communicatie. “What you see is what you get”, zeg maar. Korte lijnen met een heldere boodschap. Geen doekjes eromheen binden. Gewoon. Recht door zee dus. Dat is voor iedereen fijn toch?

Verder houden wij erg van samenwerken. We geloven er niet in dat een klant een opdracht bij ons naar binnen zwiept en dat wij daar dan maar iets van maken. Wat ons betreft doen we het samen. De inhoudelijke kennis van jou als klant, gecombineerd met onze creativiteit en digitale kennis. De ideale formule voor succes!

Dikke vette adviesrapporten? Ook daarvoor hoef je echt niet bij ons aan te kloppen. Wij besteden onze tijd liever aan het maken van een concreet advies om dit vervolgens lekker uit te voeren. Niks geen praatjes vanaf de kant, we laten graag in de praktijk zien dat ons advies ook echt werkt. Lekker hands-on dus!

Saaie meetings met serieuze gezichten. Mwah. Dat is ook niet helemaal aan ons besteed. Wij barsten namelijk van de energie en vinden ons werk heel leuk. En daar hoort ook een lolletje bij op z’n tijd. Het leven is al veel te serieus, laten wij het dan met elkaar gewoon leuk maken. Werkplezier gaat boven alles!!

Dus, staat onze mentaliteit jou wel aan? Bel dan snel & we hopen op een leuke kennismaking! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons