Inspiratie

Join the club Evelien!

Even sparren?
Bel direct

Join the club Evelien!

Whoop whoop: welkom Evelien! Wat super dat we je als nieuwe collega mogen aankondigen!

Achter de schermen gebeurt er natuurlijk van alles om ervoor te zorgen dat we jou als klant het beste kunnen helpen. En daar hoort structuur bij. Nou, komt dat even goed uit! Evelien is een echte structuur Queen en maakt ons leven én dat van onze klanten een stuk makkelijker.

Evelien is een enthousiaste en leergierige dame met wie we al kennis hebben gemaakt toen ze nog stage liep bij bol.com. Daar hadden we zulke fijne ervaringen met haar, dat we haar hebben gevraagd als versterking bij ons Sticky Marketing team.

"Nieuwsgierig, leergierig en dol op structuur!"

Ze is ontzettend leergierig, zet graag haar tanden in een nieuw project en zorgt voor structuur, overzicht en het goed in kaart brengen van de verschillende deadlines. Zo weten we zeker dat we jou als klant altijd tiptop op tijd alles kunnen aanleveren zoals we beloofd hebben. Dat is voor iedereen fijn toch? 

Zowel zakelijk als privé zorgt Evelien graag voor de mensen om zich heen. In haar vrije tijd doet ze dit het liefste in de vorm van een uitgebreide borrel voor haar vrienden. Nou, van borrelen houden we bij Sticky ook wel, dus de mogelijkheden zijn eindeloos :)

Welkom Evelien! 

Wil je meer weten over onze aanpak & hoe we jou kunnen helpen? Kijk dan even op ‘over ons’ om meer over ons te weten te komen. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons