Inspiratie

Jaarcongres POH in de praktijk 

Even sparren?
Bel direct

Jaarcongres POH in de praktijk 

Werken aan je naamsbekendheid is zowel online als offline van belang. Een goede combinatie van diverse uitingen, zorgt voor het meeste bereik en het beste resultaat. 

En dat begrijpt de Nationale Apotheek maar al te goed! Zo hebben wij diverse online campagnes gemaakt voor Social Media, advertenties in verschillende relevante vakbladen en een gave stand ontwikkeld. 

Opvallen doe je zo! 

Voor het jaarcongres in Veenendaal hebben we dan ook een hele toffe stand ontworpen, geheel in lijn met alle andere (online) campagnes die we hebben gemaakt om het nieuwe stoppen-met-roken medicijn Decigatan onder de aandacht te brengen.  

Het congres is gericht op Praktijk Ondersteunende Huisartsen. Exact de doelgroep van de Nationale Apotheek als het gaat over Decigatan. Kennis van actuele thema’s en de nieuwste medische inzichten stonden centraal op deze beurs. En daar wilden wij natuurlijk graag bij zijn. 

Om echt op te vallen, hebben we een stand ontwikkeld die lekker opvalt en direct de aandacht opeist. Nou, dat bleek ook wel tijdens de beurs. Kijk zelf maar naar het resultaat! 

Heb jij ook hulp nodig om op te vallen met jouw merk? Wij halen letterlijk alles uit de kast om jou te laten shinen! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons