2230708 Sticky Marketing   content 2 mei 2023 Nieuws
Inspiratie

Inspiratie bijeenkomst Microkrediet voor Moeders 

Even sparren?
Bel direct

Inspiratie bijeenkomst Microkrediet voor Moeders 

Onlangs zijn wij gestart met Social voor Microkrediet voor Moeders. We vielen toen gelijk met onze neus in de boter doordat wij aan konden sluiten bij hun inspiratie bijeenkomst in Amsterdam. We waren te gast bij Effectory en mochten van hun mooie kantoor aan de gracht gebruik maken. 

Tijdens deze bijeenkomst waren vrijwilligers aanwezig en vertelden Ingeborg Kempers, Monique Bakker-Kromhof CFP en Jolinde Segeren over hun projectbezoeken aan Bangladesh, Indonesië en India. Wat ontzettend mooi weer om vanuit praktijkverhalen direct te zien hoeveel impact Microkrediet maakt! 

Door samenwerkingen met diverse lokale partners ter plaatse wordt er voor deze moeders een hoopvolle toekomst voor hun hele gezin geboden. In sommige gevallen heeft de investering zelf ook positief effect op de gehele community doordat zij een eigen onderneming hebben kunnen starten met dit budget. De 'kracht van het kleine’ is ons na deze sessie echt bijgebleven. 

Met een klein budget kunnen we in veel gevallen echt een onwijs groot verschil maken! Zo hoorden wij het verhaal van een oude dame van 65 jaar die met een rugtas over straat producten verkocht en door het budget van Microkrediet een kar kon aanschaffen. Hierdoor kon ze niet alleen maar meer producten verkopen maar had ze gelijk minder fysieke klachten.  

Wij hopen dus echt dat we door onze inzet met Social Media meer zichtbaarheid voor Microkrediet voor Moeders kunnen creëren. Want echt waar: er zijn maar weinig initiatieven die volledig door vrijwilligers gerund worden, nietwaar? Dat is toch bijzonder? Overstag? Snel doneren dan he! 

2230708 Sticky Marketing   content 2 mei 2023 Facebook

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons