2231599 Sticky Marketing   content november 2023 Nieuws[64]
Inspiratie

Het einde van het jaar nadert!
Tijd voor een slim marketingplan voor 2024!   

Even sparren?
Bel direct

Het einde van het jaar nadert! Tijd voor een slim marketingplan voor 2024!

Het einde van het jaar is in zicht en dit is het perfecte moment om vooruit te kijken en je voor te bereiden op een krachtige start voor 2024. En sowieso, op deze regenachtige dagen perfect om je even terug te trekken en plannen te smeden, toch!? 

Dus tijd om te knallen en de juiste strategieën te ontwikkelen en je budget slim te verdelen voor een succesvol marketingplan. Hieronder enkele tips om mee te nemen: 

  1. Evalueren en reflecteren: Neem de tijd om terug te kijken naar wat er in 2023 goed ging en wat beter kon. Leer van de successen en mislukkingen en gebruik deze inzichten om je strategie voor 2024 te verfijnen.

  2. Doelstellingen bepalen: Stel heldere en meetbare doelstellingen vast voor 2024. Of het nu gaat om het vergroten van conversies, het verbeteren van merkherkenning of het verhogen van klantbetrokkenheid, duidelijke doelen zijn de kern van een effectieve strategie. Zelf werken wij met een All-in One Dashboard waarin wij en onze klanten alle data punten gebundeld zien. Superfijn, want dan zie je precies wat goed of niet goed gaat. En het is direct lekker overzichtelijk, want het is een overkoepelende weergave van al je camapgnes.

  3. Budgetplanning: Verdeel je budget strategisch. Identificeer de kanalen die in het verleden het beste werkten en overweeg nieuwe mogelijkheden die zich hebben ontwikkeld in de digitale marketingwereld.

  4. KPI's en meetbare resultaten: Definieer KPI's die je vooruitgang meten en voortgang gedurende het jaar bewaken. Door regelmatig te meten en bij te sturen, optimaliseer je je strategie continu.

Bij Sticky Marketing vinden we het altijd onwijs leuk om deze marketingplannen te smeden! Wij helpen je dus graag bij het formuleren van een strategie die past bij je doelen en budget. 

Wil je jouw marketingdoelen voor 2024 dus overtreffen? Neem vandaag nog contact met ons op en we staan te popelen om mee te brainen! 

2231599 Sticky Marketing   content november 2023 LinkedIn[2]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons