2230441 Sticky Marketing   content 13 april 2023 Nieuws
Inspiratie

Heb je gebrek aan mooi fotomateriaal? 

Even sparren?
Bel direct

Heb je gebrek aan mooi fotomateriaal? 

We horen het maar wat vaak van onze klanten: “Wat moeten we nu weer posten? We missen mooi fotomateriaal!” 

Dat jij niet de enige bent, blijkt maar weer uit de enorme hoeveelheid Stock fotografie die we dagelijks voorbij zien komen op Social Media. 

Zonde. Want een mooi, passend beeld zegt zoveel over jouw bedrijf als merk. Een beeld zegt nu eenmaal meer dan 1000 woorden. Tja, het is niet voor niets een cliché he? Waarom doet iedereen dan zo ingewikkeld met gekocht beeldmateriaal? Investeer liever in je eigen beeldenbank. Dat zal je veel meer opleveren! 

Creëer je eigen beeldenbank 

Waar staat jouw bedrijf precies voor? Wat zijn de kernwaarden? Welke uitstraling past hierbij? Allemaal vragen die je jezelf zou moeten stellen als je wilt dat jouw bedrijf blijft hangen bij je doelgroep. En uiteindelijk wil ieder bedrijf dit toch? Het juiste verhaal communiceren op de juiste manier. Met de juiste content en met een beeld dat past. Echt past. Nou, daar hebben we een oplossing voor! Plan je eigen fotoshoot! 

Bij Sticky doen wij zelf elk jaar een fotoshoot. En als het even meezit zelfs twee keer. We denken van tevoren goed na over wat voor soort berichten we gaan plaatsen. Welke beelden zijn er nodig per contentpijler? Een goede planning vooraf zorgt ervoor dat je straks omkomt in de mooie beelden die echt passen bij jouw identiteit. En weet je wat het mooiste is? Het is ook nog eens megaleuk om te doen. Dat is natuurlijk altijd een fijne bijkomstigheid. 

Fotoshoot van A tot Z 

Wij verzorgen de fotoshoot van A tot Z. Desgewenst inclusief een professionele visagist. Want ja, als we profielfoto’s gaan maken, is het wel fijn als het ook echt helemaal goed gebeurt toch? Wij maken samen met jou een planning op basis van de contentpijlers. We maken een duidelijk overzicht van de foto’s die we willen maken en vermelden daar ook de setting bij. Zo kunnen we op de dag zelf gericht aan de slag en levert het je prachtige beelden op die je vervolgens eindeloos kunt gebruiken. Hoe fijn is dat? 

Waarom een eigen fotoshoot zo handig is? 

Eigen beeldmateriaal is echt waardevol. Het geeft zo’n goed, eerlijk beeld van jouw als bedrijf. En hoe echter, hoe beter? Een mooie tendens die we natuurlijk echt zien: mensen waarderen echte content en dus ook echte beelden. Het geeft namelijk direct een goed gevoel van waar je als bedrijf voor staat. Heel belangrijk dus! 

Hierbij gewoon een aantal voorbeelden waarvoor je het verkregen fotomateriaal allemaal kunt inzetten: 

  • Social Media posts 
  • LinkedIn profielfoto’s 
  • Website headers en ander websitebeeld 
  • Brochures & flyers 

De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, maar voor bovenstaande doeleinden gaan wij meestal aan de slag. Begint het te kriebelen? Dat snappen we. Bel maar even, dan bespreken we de opties voor jouw bedrijf. 

2230441 Sticky Marketing   content 13 april 2023 Facebook

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons