Owners Lotte en Meike organiseren een workshop om bedrijven te inspireren omtrent hun digitale marketing
Inspiratie

Happy Customer:
Paulien Stam

Even sparren?
Bel direct

Wat gaat er nu boven een tevreden klant?

Nee, niks natuurlijk. Super waardevol om deze mooie quote te mogen ontvangen en te delen. Super dat we met Sticky Marketing weer iemand hebben kunnen verblijden! Daar doen we het immers voor!

“Tijdens een uurtje sparren met Lotte heb ik ontzettend veel waardevolle tips ontvangen! Ze is helder en direct in haar communicatie en erg enthousiast. Het gesprek gaf mij een praktische leidraad om gemotiveerd verder te kunnen met een marketingstrategie die bij mijn bedrijf past”

Voor Gemeente Amsterdam verzorgen wij maandelijks de workshops Marketing Strategie. Dit is een workshop voor Ondernemers die het traject Eigen Werk volgen met als doel om succesvol hun eigen business op te zetten of een extra boost te geven. Ontzettend leuk om te doen! Vanuit die workshop mogen de deelnemers ook sparringsessies met ons booken om echt in te zoomen op hun persoonlijke vraag of uitdaging. In een uur gaan we dan 1-1 met elkaar aan de slag.

Zo ook met Paulien Stam, een intuïtief healer en holistische coach. Paulien had een vraag over leadgeneratie en haar website.

Wil je weten hoe Paulien deze sparringsessie heeft ervaren? Wij ook, dus we hebben het haar maar gewoon gevraagd ;) 

"Tijdens een uurtje sparren met Lotte heb ik ontzettend veel waardevolle tips ontvangen! Ze is helder en direct in haar communicatie en erg enthousiast. Het gesprek gaf mij een praktische leidraad om gemotiveerd verder te kunnen met een marketingstrategie die bij mijn bedrijf past"
 
Wil jij ook de volgende stap maken met je bedrijf of kun je wel wat strategisch marketingadvies gebruiken? Neem dan even contact op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden voor jou zijn! 

Quote van Pauline Stam werkzaam bij de Gemeente van Amsterdam

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons