Inspiratie

Gezocht: campagnemarketeer 

Even sparren?
Bel direct

Gezocht: campagnemarketeer 

Ben jij een precieze Harry die ervan houdt om campagnes in te richten, te lanceren en te monitoren? Ben jij geduldig en hou je ervan om alles uit de kast te halen om het beste campagneresultaat te behalen? 

Dan zoeken we jou! 

Jouw rol als campagnemarketeer 

Bij Sticky moedigen we eigen ideeën en verantwoordelijkheid pakken heel erg aan. We zijn een groeiend team van gedreven professionals die samen projecten tot een succes brengen. Niet in de afwachtmodus dus; we zoeken iemand die lekker het voortouw durft te nemen. Je bent als campagnemarketeer verantwoordelijk voor verschillende klantaccounts (van groot tot klein), waarbij jij de campagnes van A tot Z inricht. 

We verzorgen je uiteraard van knettergoede content en aansprekende beelden, maar de rest is in your hands! Superleuk dus en een vrije rol. We verwachten dat je creatief meedenkt in het inrichten van de campagnes zodat de resultaten er niet om zullen liegen. 

Elke maand maak je een rapportage per klant met de resultaten per maand en de optimalisatiekansen. Deze bespreek je met de klant en samen zorgen we dat alles soepel en naar wens verloopt. 

We zijn op zoek naar iemand die (bij voorkeur) ervaring heeft met Google Ads, LinkedIn, FB, Insta, TikTok & Display Advertisement. 

Over Sticky Marketing 

Wij zijn Sticky Marketing en werken voor diverse klanten van groot tot klein zoals bijvoorbeeld Gemeente Amsterdam, Nationale Apotheek, bol.com en Topbrewer. We zijn inmiddels met een team van 6 mensen, waarmee we het superleuk vinden om onze klanten online te verrassen. 

Your skills 

  • Teamplayer 
  • Aanpakker
  • Houdt van eigen verantwoordelijkheid 
  • Goede communicatieskills 
  • Data gedreven 
  • Een handige Harry 

Heb je interesse en denk je dat je goed past bij Sticky? Wij vinden een klik namelijk mega belangrijk en zoeken niet alleen iemand die knettergoed is in campagnemarketing, maar ook iemand die samen met ons wil groeien. Klinkt dat is muziek in je oren? Neem dan even contact op, dan bespreken we de opties! Werken vanuit huis is uiteraard een optie en vanuit je hangmat ook :)

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons