2231027 Sticky Marketing   content augustus 2023 Nieuws[54]
Inspiratie

Gezocht: Allround Digital Marketeer  

Even sparren?
Bel direct

Gezocht: Allround Digital Marketeer  

Hou je van verantwoordelijkheid en spring je graag in het diepe? Ben je lekker pro-actief en heb je ervaring in de digitale marketing-wereld? Dan is deze oproep voor jou bestemd!  

Jouw rol binnen ons team 

Bij Sticky vormen we een klein team van autonome professionals die met veel plezier en energie werken. Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor een onderdeel van het eindproduct. Een fijne samenwerking en een scherpe, pro-actieve houding zijn hierbij knetter belangrijk.  

Omdat we een start-up zijn (met mega coole klanten zoals bijvoorbeeld Gemeente Amsterdam, Healthy Fridge, bol.com) zoeken we naar iemand die graag zijn/haar eigen rol lekker oppakt. Ben je ergens supergoed in? Go for it! Dit juichen we alleen maar toe. In grote lijnen heb je dus de vrijheid om ook zelf invulling te geven aan jouw rol bij Sticky.  

Natuurlijk zijn er een aantal werkzaamheden die we sowieso graag bij jou willen beleggen. Denk dan aan: 

  • Posten van Social Media berichten voor verschillende klanten 
  • Data-driven rapportages 
  • Website-analyses van klanten 
  • Klantafstemming 
  • Maken van marketingplannen 

Een baan bij Sticky betekent vooral veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Volop ruimte om te leren en te groeien. Waarbij wij blij worden van een perfectionist, iemand met oog voor data en detail. Uiteindelijk willen we onze klanten namelijk wel het beste geven & we zijn niet voor niets een digital marketingbureau. Fun en transparantie staan bij ons hoog op de agenda! 

Wat mag je verwachten bij ons? 

Sticky Marketing is een start-up gevestigd in hartje Bussum. Een heerlijk kantoor met een mooie patio waar we maar al te graag ook genieten van een koffietje in de zon. We werken voor zo’n 15 vaste klanten waar we wekelijks mee schakelen. Een 8 is voor ons niet goed genoeg, dus we streven altijd naar het beste voor onze klanten. Kwaliteit en spot-on marketing zijn onze key eigenschappen. Veel afwisseling, snel schakelen en veel lol. We hebben met al onze klanten een goede relatie, juist die extra vraag en dat ene gesprek zorgen ervoor dat je elkaar beter leert kennen en we onze klanten echt goed kunnen helpen. Dat maakt ons werk nog net een tandje leuker. Althans: dat vinden wij.  

Stilzitten? Daar doen we niet aan. We zoeken iemand die vol zelfvertrouwen het voortouw neemt. Iemand met een goede vibe en echt zin heeft om lekker te knallen. Niet werken om het werken. Maar werken omdat je er blij van wordt!  

We zijn op zoek naar iemand voor 3 dagen in de week. 

Jouw skills 

🔥 Autonome zelfstarter met minimaal 1 jaar werkervaring  

🗣️ Sterke communicatieve vaardigheden 

🤝 Een teamspeler met liefde voor marketing 

🎯 Doelgericht en een expert in snel schakelen 

🌟 Creatieve denker 

🧐 Oog voor detail  

🛠️ Krijgt energie van marketinguitdagingen 

🩷 Kennis van WordPress, Canva, Mailchimp, ActiveCampaign is extra welkom 

Krijg je een glimlach op je gezicht? 

Denk je dat jij en Sticky een perfecte match zijn? Wij zoeken niet alleen iemand die ons team komt versterken, maar ook iemand die samen met ons wil groeien. Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan even contact op, we zijn benieuwd naar jouw verhaal. Deels werken vanuit huis? Zeker een optie. En vanuit je hangmat werken? Dat is bij ons ook geen probleem! 

Voel je interesse? Laat van je horen! 🎉🚀 Je kunt het beste even mailen naar: 

Lotte@stickymarketing.nl of direct even bellen: 0352014794 

2231027 Sticky Marketing   content augustus 2023 LinkedIn 2[89]

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons