Inspiratie

Fun in de Sun 

Even sparren?
Bel direct

Fun in the Sun

Tja, tijdens alle toffe opdrachten die we mogen verzorgen voor onze klanten, moeten we natuurlijk ook soms even ontspannen. En dat lukt natuurlijk vooral als het lekker weer is. 

Maar naast ontspannen, zijn deze leuke brainstorm- momenten ook vooral goed voor jou als klant! Want om jou als klant goed te kunnen bedienen en altijd te voorzien van de laatste marketing trends en trucjes, houden we elkaar ook lekker scherp. 

En tijdens deze sessie leek het ons goed om even duidelijk te maken op wie we ons nu eigenlijk richten. Wat zijn nu de ideale klanten van Sticky Marketing? Want we willen wel dat dit helemaal helder is voor iedereen.  

De ideale klant voor Sticky Marketing

Onze ideale klant is niet te vangen in bedrijfsomvang. En ook niet in een bepaald segment. Het gaat om drive, het gaat om energie en het gaat bovenal om de wens om online te groeien met je bedrijf. En dan maakt het ons niet uit of je een grote corporate bent of een startup of scale-up. We bedienen verschillende klanten zoals Gemeente Amsterdam, bol.com, Buzzel, TopBrewer, Ultimate Software, iSalu en ga zo maar door. En weet je wat zij als gemene deler hebben? De wens om online te knallen, snel te schakelen en ook samen te werken met een glimlach. Want hey: werken moet toch ook gewoon leuk zijn? Althans: dat vinden we bij Sticky Marketing knetter belangrijk. 

"Onze ideale klanten hebben de wens om online te knallen, energie en de drive om snel successen te behalen!"

Doordat wij werken voor zoveel verschillende klanten, kunnen wij elke klant net dat beetje extra geven. En dat doen we graag. En dan niet in de vorm van een bureau. Jakkes. Dat klinkt heel groot en afstandelijk vind je niet? En dat is niet zo bij ons. Wij fungeren echt als jouw externe marketing collega. Snel, betrokken, ambitieus en graag met heel veel plezier!

Herken jij jezelf hierin? Bel ons dan, want we komen graag met onze ideale klanten in gesprek!

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons