2240999 Sticky Marketing content 09 07 Overzicht
Inspiratie

Flyer voor restaurant LEUK 

Flyer voor restaurant LEUK 

Op zoek naar een creatieve en verrassende manier om je klanten te bereiken? Flyers zijn een fantastisch offlinemiddel om je boodschap over te brengen. We zijn enthousiast om te vertellen over een recente samenwerking met Restaurant LEUK, een superleuk kinderrestaurant bij ons om de hoek. Hun concept is: goed eten voor ouder en kind. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Als je daar met je kids gaat eten, willen ze niet naar huis! 

Zomeractie: Gratis IJsje! 

Deze zomer, in de maanden juni, juli en augustus, trakteert Restaurant LEUK je op een heerlijk ijsje als toetje! Perfect voor een warme zomerdag. Wij hebben een vrolijke en uitnodigende flyer ontworpen om deze leuke actie te promoten: op vertoon van de flyer krijgen alle kids een ijsje als toetje. Deze flyers werden uitgedeeld tijdens de vierdaagse in Bussum. Wil je ook van deze actie gebruik maken met je kids maar heb je geen flyer? Nou dat kan hoor! Op vertoon van dit artikel of de afbeelding ben je van harte welkom voor ijs toe! 

Wij denken verder dan digitaal!  

We zijn dan wel een digital marketingbureau, maar we denken ook graag mee over offlineoplossingen die jouw bedrijf laten opvallen. Zoals een creatieve flyer waarmee we jouw boodschap op een andere manier overbrengen. 

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf ook kunnen helpen om zowel offline als online te shinen? Neem dan gerust contact met ons op! 

2240999 Sticky Marketing content 09 07 Facebook LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons