Inspiratie

Even stilstaan bij 2022 

Even sparren?
Bel direct

Even stilstaan bij 2022 

2022. Dat was me het jaartje wel. Een onstuimig, onzeker en intens jaartje. Voor alles & iedereen. Een jaar dat we wereldwijd niet snel zullen vergeten helaas. 

Maar ook een jaar met veel mooie en toffe dingen om op terug te kijken. En wij zien het glas altijd graag halfvol, dus we focussen ons even op de positieve dingen van het afgelopen jaar. 

Als team zijn we ontzettend gegroeid met Sticky Marketing, dat is iets waar we graag even bij stil staan. We hebben een gave DISC- workshop met elkaar gedaan om nóg beter met elkaar te kunnen samenwerken en om echt te werken aan een team voor de toekomst. Onwijs tof om te doen en leuk om te zien dat we inmiddels met een steady team van 5 mooie mensen zijn! 

We hebben afgelopen jaar echt weer zoveel gave projecten mogen doen voor talloos veel nieuwe klanten. Waanzinnig om te zien hoe iedereen ons steeds weer weet te vinden. We zeggen het wel vaker: “Wij voelen ons echte bofkonten!”.  

Een ander noemenswaardig punt om even bij stil te staan is natuurlijk ons nieuwe pand. Begonnen in het hartje van Corona, gewend om (bijna) al onze werkzaamheden online uit te voeren, vonden we het nu dan echt tijd voor de volgende stap. En hoe. Want wat zijn we knetterblij met ons nieuwe pand op de Kerkstraat in Bussum. Voor degene die nog niet is langs geweest: kom snel! Echt, zodra je een voet over de drempel zet word je overvallen door een gevoel van instant geluk. All good vibes, niet normaal! 

2022. Een lach & een traan.  Een jaar dat ons veel heeft gegeven, maar ook de nodige uitdagingen met zich mee heeft gebracht. Nog meer reden om af en toe stil te staan bij hoe mooi het leven is en hoe gelukkig we mogen zijn met wat we hebben, met wie we dat hebben en dat we mogen dromen van een mooie toekomst. 

Heel veel dank voor al het vertrouwen, de mooie samenwerkingen en de talrijke gave opdrachten die we hebben mogen verzorgen. Proost! Op naar een mooi, nieuw, gezond jaar met barstensveel mooie & succesvolle momenten! 

Liefs, 

Team Sticky. 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons