Inspiratie

Etalage in de spotlight! 

Even sparren?
Bel direct

Etalage in de spotlight! 

Hoe blij kun je zijn met een voorgevel van je kantoor? Nou heeeeul blij kunnen we je vertellen! We zitten inmiddels al een kleine twee maanden in ons nieuwe kantoor, maar deze was tot voorkort nog niet voorzien van duidelijke opvallende signing. Dus iedereen reed zo aan ons kantoor voorbij zonder dat het opviel, nou dat is verleden tijd!  

De afgelopen periode hebben we met onze buren Bodoni (belettering en bestickeringsbedrijf) gewerkt aan een mooi design voor de voorgevel van het kantoor. Volledig in onze huisstijl en in onze kleuren zijn we op iets heel tofs uitgekomen. En mega snel: want inmiddels is het geplaatst!  We zijn er onwijs blij mee, de gevel knalt er nu uit en niemand in Bussum kan nog om ons heen. 

Dus mocht je een keertje langsrijden op de Kerkstraat en onze knalgele & roze gevel zien: kom dan gerust even binnenwandelen. Altijd welkom! 

Ben jij op zoek naar een werkplek? 

Zoek je zelf nog een kantoor of plek om af en toe te werken? Of ken je iemand die hiernaar op zoek is? Laat het ons weten, wij hebben ruimte zat! Ons kantoor bestaat uit 3 ruimtes: 2 daarvan hebben ieder 4 ruime werkplekken en 1 kan gebruikt worden voor workshops voor maximaal 10 personen. We hebben ook nog een kleine patio, daar gaan we een tropisch strandje van maken met hangmat en schelpenzand (ons volgende projectje)! 

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons