2240345 Sticky Marketing  content 14 03 Overzicht
Inspiratie

Ervaar ook de Sticky werkwijze 

Ervaar ook de Sticky werkwijze

Wij geloven dat effectieve marketing meer is dan alleen opvallen - het gaat om impact maken. Met onze "spot on" marketingstrategieën helpen we bedrijven zoals die van jou om zich te onderscheiden in een competitieve markt en hun doelen te bereiken. Hoe doen we dat? We nemen je graag mee in onze werkwijze: 

Kick-off 

We beginnen altijd met een knetter inspirerende kick-off workshop. Tijdens deze sessie gaan we diep in op de kern van jouw bedrijf. We willen alles weten over je missie, visie, doelgroep, concurrenten en unieke waarde propositie. Door samen te werken en alle ins en outs van jouw bedrijf boven tafel te krijgen, kunnen we een sterke basis leggen voor onze marketingstrategie. 

Na de workshop gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een op maat gemaakt spot on marketingplan. Dit plan vormt de ruggengraat van onze strategie en omvat alles, van doelstellingen en doelgroepen tot boodschappen en kanalen. We zorgen ervoor dat het plan naadloos aansluit op de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. Zodat jij straks écht impact kan maken.  

We kruipen onder de huid van jouw klant! 

We claimen “spot-on” te zijn. Maar waar blijkt dat nu eigenlijk uit? Wij beginnen eigenlijk nooit aan een opdracht zonder echt met de doelgroep zelf te hebben gesproken. We gaan eerst samen met jou aan de slag om de buyer persona’s in te vullen. En vanuit deze kennis gaan we verder met daadwerkelijke interviews. Hoe kun je een goede marketingstrategie maken zonder diepgaande kennis van de doelgroep/ precies; dat kan in onze ogen niet. Wij gaan in gesprek en vragen ze het hemd van het lijf. Dit werken we uit tot een spot-on buyer persona profiel en vanuit daar kunnen we dan een goede strategie bepalen en creatieve concepten ontwikkelen. Wel fijn toch als wat je wordt geadviseerd ook is gefundeerd met consumer insights? 

Let’s create! 

Zodra het marketingplan is goedgekeurd, begint echt het allerleukste gedeelte: uitvoeren! We brengen de strategie tot leven door middel van creatieve content, doelgerichte campagnes en boeiende marketingmaterialen. Of het nu gaat om sociale media, e-mailmarketing, contentcreatie, you name it! Wij zorgen ervoor dat elk stukje van de puzzel perfect past binnen de overkoepelende strategie. En uiteraard doen we alles in nauwe samenwerking met jou!  

Aan de slag 

Klaar om impact te maken met jouw marketing? Neem contact op. We kunnen niet wachten om te beginnen. Met Sticky aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat je niet alleen gaat opvallen, maar ook impact maakt. Of je nu een nieuw bedrijf bent dat zijn merk wil lanceren of een gevestigde onderneming die zijn marktpositie wil versterken, wij zijn er om je te helpen slagen. 

2240345 Sticky Marketing content 14 03 LinkedIn

Geschreven door: Sticky Marketing

Deel dit bericht:

Terug naar overzicht
Samen online impact maken?

Wij helpen je snel en concreet op weg! Let's rock!

"Sticky marketing owners Lotte & Meike aan het ping-pongen voor ideeën" Samen online impact maken? Sticky Marketing helpt je

Even koffie drinken samen?

Heb je vragen of wil jij graag onze hulp bij jouw bedrijf sticky maken? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Contact

Algemeen:
+31 35 20 14 794

Lotte: 
+31 6 23 98 42 77

Meike: 
+31 6 51 57 17 94  

(Bereikbaar tussen 08:30 en 18:00 uur)

info@stickymarketing.nl

Kerkstraat 30A
1404 HJ Bussum

Op de hoogte blijven?

De laatste weetjes, trends, tips & tricks altijd in je mail door jezelf aan te melden.

Volg ons